rss

MINI One Clubman vine la Geneva

  1. 20/01/2009
  2. Tags: Clubman, MINI, One Clubman
    Vezi toate fotografiile (4)

    Oficialii MINI au anuntat ca vor lansa o noua versiune entry-level a modelului Clubman, denumita One, iar locul unde se va produce debutul mondial va fi Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

    Principala caracteristica a noului MINI One Clubman este plusul de spatiu pe care il ofera la interior comparativ cu varianta Clubman.

    Noua versiune, care va dispune standard de aer conditionat, va fi propulsata de acelasi motor pe benzina cu 4 cilindri de 1,4 litri si 95 CP, care se gaseste si sub capota hatch-ului MINI One si care permite masinii sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in 11,6 secunde. Acesta este conectat standard la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, optional fiind disponibila o transmisie automata tot cu 6 rapoarte, care poate fi actionata si manual.

    O alta noutate oferita de MINI One Clubman este pachetul de tehnologii MINIMALISM, care asigura un consum de combustibil de doar 4,49 l/100 km si un nivel al emisiilor de dioxid de carbon de 130 g/km.

    Aceste cifre au fost posibile prin echiparea standard a masinii cu functiile inovative Brake Energy Regeneration (regenerarea franelor), Auto Start/Stop si Shift Point Display (pe un display sunt afisate punctele optime pentru schimbarea treptelor de viteza pentru eficientizarea consumului).

    MINI One Clubman va costa in Marea Britanie 13.290 de lire sterline (circa 14.670 de euro), modelele putand fi personalizate cu ajutorul unor noi nuante pentru caroserie.

    Vizualizari: 1618
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »