rss

Mercedes nu vrea sa spuna nimic, dar s-a aflat deja tot. Uite cum arata interiorul noii masini din Stuttgart!

  1. 14/11/2017
    Vezi toate fotografiile (4)

    Nemtii de la Mercedes au fost aproape de o criza de nervi in aceasta dimineata: Motivul? Mai multe fotografii care surprindeau cabina urmatorului G-Class complet necamuflata au ajuns pe internet.

    Incercarile nemtilor de la Mercedes de a tine ascunsa urmatoarea generatie a modelului G-Class au luat sfarsit in aceasta dimineata. O revista olandeza a publicat mai multe fotografii cu bordul automobilului respectiv.

    Dupa cum reiese si din imaginile atasate materialului in cauza, legendarul off-roader din Stuttgart se pregateste sa intre intr-o noua epoca. Cea mai buna dovada in acest sens o reprezinta ecranul urias din partea superioada a bordului.

    Totodata, exista anumite informatii conform carora urmatoarea generatie a modelului Mercedes G-Class va oferi inclusiv ceasuri digitale. Apoi avem gurile de ventilatie si comenzile climatizarii imprumutate de la actualul E-Class.

    Pentru moment, nimeni nu stie inca ce anume se va intampla cu exteriorul. Pozele spion surprinse de-a lungul timpului sugereaza ca legendarul off-roader din Stuttgart nu va renunta totusi si la forma patratoasa care l-a consacrat.

    Conform unor surse, va exista insa o revolutie si la nivel tehnologic. Mai exact, se pare ca urmatoarea generatie a modelului Mercedes G-Class va fi disponibila la vanzare alaturi de mai multe sisteme de siguranta activa ca oricand.

    Legendarul off-roader din Stuttgart va reveni in showroom-uri din 2018, dar nu este exclus ca primele informatii si fotografii oficiale sa fie publicate inainte de sfarsitul acestui an. Debutul public ar putea avea loc la Detroit, in luna ianuarie.

    Vizualizari: 1755
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »