rss

Mercedes-Benz Romania si TIFF – un parteneriat care scrie istorie de zece ani

  1. 17/05/2016
    Vezi toate fotografiile (9)

    •Mercedes-Benz este pentru a zecea oara Masina Oficiala a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).
    •Cea mai inteligenta limuzina din segmentul business, Mercedes-Benz Clasa E va conduce invitatii catre covorul rosu.
    •Festivalul International de Film Transilvania a ajuns la cea de-a XV-a editie, fiind unul dintre cele mai ample festivaluri europene dedicate cinefililor.
    •In fiecare an, Mercedes-Benz Romania ofera Premiul de Excelenta in cadrul TIFF, pentru intreaga cariera.


    Pentru a zecea oara consecutiv, Mercedes-Benz Romania este partenerul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), ajuns cu succes la cea de-a XV-a editie. Intre 27 mai si 5 iunie, Cluj-Napoca devine capitala filmului european, iar Mercedes-Benz este din nou Masina Oficiala si conduce catre covorul rosu cei mai de seama reprezentanti ai cinematografiei. Clasa E se va distinge in galeria limuzinelor, fiind cel mai nou model lansat, cu un design de top si un interior impresionant.

    „De-a lungul anilor, Mercedes-Benz a devenit sinonim cu TIFF, cel mai spectaculos festival din Romania dedicat cinematografiei. In 2016, in scenariul acestei colaborari, parteneriatul dintre cei doi lideri aduce in prim plan zece ani de excelenta. TIFF este un episod important din activitatea Mercedes-Benz Romania, prin care recunoastem si recompensam excelenta an de an prin intermediul Premiului de Excelenta, cat si prin faptul ca oferim invitatilor de renume autoturisme de ultima generatie.”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars.

    „Anual, parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz aduce impreuna doua branduri care sustin si impartasesc valori comune – pasiune si excelenta. Ne bucuram ca am reusit sa construim un parteneriat de traditie care anul acesta implineste 10 ani.”, a declarat Tudor Giurgiu, director festival TIFF.

    La fel ca parteneriatul dintre Mercedes-Benz si TIFF, Mercedes-Benz Clasa E a ajuns la cea de-a zecea generatie de limuzine din clasa business. Clasa E va fi in centrul atentiei la a XV-a editie TIFF, impresionand prin inovatie si eleganta. Cu noi dimensiuni exterioare mai generoase, Clasa E va atrage privirile si datorita interiorului ce incorporeaza sinteza de emotie si inteligenta, pilonii filosofiei de design Mercedes-Benz.

    Mercedes-Benz Clasa E, Masina Oficiala a TIFF 2016, va sta la dispozitia invitatilor din lumea filmului pe toata durata festivalului. Acestia se vor bucura de o experienta completa la bord, beneficiind de o noua generatie de motoare, cele mai noi sisteme de siguranta, confort desavarsit si infotainment.

    Alaturi de Clasa E, vor mai participa la festival Clasa C, Clasa S, Clasa V, Sprinter, Citan si Vito. Prin inovatiile disponibile sub capota, confortul de la bord si eficienta pe sosea, toate aceste modele Mercedes-Benz vor asigura suport permanent organizatorilor si celor sositi la festival.

    Traditia excelentei continua si dupa 10 ani, iar Mercedes-Benz Romania va oferi Premiul de Excelenta TIFF unei personalitati importante din lumea filmului romanesc, care a impresionat cinefilii prin intreaga sa cariera. De-a lungul acestui deceniu, Mercedes-Benz a avut placerea de a premia personalitati precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Stürmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014) si Marin Moraru (2015).


    Vizualizari: 1369
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »