rss

Mercedes a publicat toate imaginile oficiale. Uite cum arata cea mai ieftina masina a nemtilor!

  1. 05/02/2018
    Vezi toate fotografiile (54)

    Mercedes a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale cu cea de-a patra generatie a modelului A-Class. Noul automobil de clasa compacta al companiei germane va putea fi pentru prima oara de catre publicul larg luna viitoare, la Geneva.

    Mercedes a pus capat tuturor zvonurilor si speculatiilor si a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii oficiale ale noului A-Class. Programat sa debuteze public chiar luna viitoare, in cadrul Salonului Auto International de la Geneva, modelul german are la exterior un design de CLS.

    In ceea ce priveste departamentul interior, avem doua aspecte complet diferite. Pe de-o parte, configuratia cu doua display-uri color de 10.25 fiecare la nivelul panoului de bord ii confera concurentului lui Audi A3 si BMW Seria 1 un aspect futurist; pe de cealalta parte, cresterea ampatamentului se traduce printr-un spatiu mai mare atat pentru pasageri, cat si pentru bagajele care ii vor insoti pe acestia in calatorii.

    Sub capota, noul A-Class ofera la momentul lansarii numai trei motorizari turbo mari si late, dintre care doua pe benzina si numai una singura pe motorina. Principala schimbare vizeaza versiunea A 200, care gazduieste acum in compartimentul motoro o unitate turbo de 1.33 litri si 163 CP, dezvoltata de Mercedes impreuna cu specialistii din cadrul aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi, dupa cum precizam si anterior.

    Cealalta varianta pe benzina - A 250, are capacitatea cilindrica de doi litri si ofera 224 CP, in timp ce modelul diesel A 180 d se foloseste de un 1.5 dCi cu 116 CP si 260 Nm. In functie de propulsorul ales, livrarea valorilor maxime catre roti se face fie prin intermediul unei manuale, fie al unui cutii DCT.

    La final, concurentului lui Audi A3 si BMW Seria 1 se mai poate lauda si cu o serie de sisteme active imprumutate de la limuzina S-Class, care transforma condusul semi-autonom in realitate. O alta veste buna consta in disponibilitatea farurilor Multibeam LED, a scaunelor cu masaj sau iluminarii ambientale.

    Vizualizari: 1456
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »