rss

Ligue 1 si ponturi castigatoare, care este secretul castigului la pariuri?

  1. 16/08/2016
    Vezi toate fotografiile (3)

    Esti in cautarea unor ponturi castigatoare pentru partidele din Ligue 1, divizia de elita a fotbalului francez? Nu-ti mai pierde timpul pe grupurile de Facebook care promit marea cu sarea si descopera secretele castigului la pariuri de la cei care chiar stiu cu adevarat cu se mananca acest fenomen!

    Chiar daca nu foarte multi jucatori romani au reusit sa confirme in Franta, microbistii si pariorii romani si-au indreptat atentia spre esalonul superior din Franta in ultimii ani, datorita numelor mari careu au semnat cu cluburile din hexagon.

    Ligue 1 a devenit una dintre cele mai interesante competitii fotbalistice din lume, mai ales dupa ce grupul Qatar Investment Authority a preluat clubul Paris Saint-Germain in 2011. La scurt timp dupa realizarea acestei schimbari, PSG a devenit una dintre fortele Europei, achizitionand jucatori cu reputatie internationala, cum ar fi: Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani, Ezequiel Lavezzi, Radamel Falcao, Thiago Silva sau David Luiz.

    Inspiratie pentru cele mai bune ponturi din Ligue1

    In Romania, avem o comunitate de pariori extrem de activa, care ofera o evidenta clara a pronosticurilor oferite in ultimul deceniu, fapt pentru care putem avea incredere in cei ce publica acolo ponturi din Ligue 1.

    Partea cea mai buna a acestor predictii este insasi argumentarea lor, care nu lipseste niciodata. Astfel, ne putem folosi de informatiile deja cercetate de ceilalti, fara sa le urmarim neaparat pronosticurile.

    In orice caz, perspectivele diferite pe care pariorii le pot avea asupra unei partide ne pot scoate in evidenta si anumite elemente care ne-au scapat, ajutandu-ne astfel sa realizam o analiza cat mai completa si mai relevanta.

    Pariuri castigatoare in Ligue 1

    Atunci cand evaluam o anumita liga  in vederea stabilirii unei strategii, trebuie in primul rand sa ne formam o idee de ansamblu cat se poate de relevanta cu privire la natura competitiei cu pricina.

    Statisticile ne ajuta sa vedem lucrurile intr-u mod mult mai obiectiv decat in cazul celorlalte surse de informare.
    Spre exemplu, exista o perceptie comuna in randul pariorilor si al microbistilor care spune ca meciurile din Franta se incheie mai mereu cu rezultatul final X.

    Insa numai 28.4% dintre cele 380 de partide disputate in sezonul trecut de Ligue 1 s-au incheiat la egalitate, adica cu doar 0.2% mai mult decat situatia inregistrata in Premier League (Anglia).

    Este adevarat ca cel mai intalnit rezultat in campania precedenta a fost clasicul 1-1, care s-a consemnat in finalurile a nu mai putin de 54 de partide (14.2% din totalul meciurilor).

    Intr-o competitie in care pariul de Sub 2.5 primeste, in general, o cota foarte mica, pariul Ambele marcheaza pare sa reprezinte o solutie profitabila, mai ales daca ne gandim ca acesta ar fi fost castigator in 48% dintre partidele desfasurate in sezonul trecut.

    O alta recomandare interesanta pentru Ligue 1 este strategia Minutul Urmatorului Gol, care poate fi aplicata cu succes incepand cu reprizele secunde ale partidelor. Aceasta este o metoda de pariere live progresiva, care presupune parierea pe marcarea unui gol intr-un interval de timp – cum ar fi 10 sau 15 minute.

    In sezonul 2015-2016 din Ligue, nu mai putin de 78.7% dintre meciuri au avut parte de cel putin un gol in repriza secunda.

    Cele mai bine-documentate ponturi la pariuri le puteti gasi pe site-ul comunitatii specialistilor in pariuri din Romania, la adresa: https://pariurix.com/ponturi-pariuri-sportive. Tot acolo se gasesc si cele mai bune studii de caz realizate pe ligile cele mai populare in randul microbistilor si pariorilor autohtoni.



    Advertorial!

    Vizualizari: 2568
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »