rss

Le-a pus cheile in mana si le-a cerut sa ii transforme sedanul in break pentru un caine. E cel mai nebun lucru pe care il vei auzi astazi

  1. 16/11/2017
    Vezi toate fotografiile (5)

    Povestea despre cum posesorul britanic al unei Tesla Model S a dat buzna in atelierul unei companii care produce de obicei componente pentru monoposturile de Formula 1 si a cerut ca automobilul sa-i fie transformat intr-un break mai spatios pentru cainele sau face zilele acestea inconjurul internetului.

    O pereche de scaune imprumutate de la un BMW Seria 6, tapiterie din piele de culoarea turcoazului sau un sistem audio de aproximativ 10.000 de dolari. Acestea se numara printre cele mai inedite modificari primite de-a lungul timpului de celebrului masina americana cu propulsie complet electrica Tesla Model S.

    Urmatorul upgrade, daca ii putem spune asa, le depaseste insa pe toate. Este vorba, mai precis, despre dorinta unui proprietar britanic de P90D de a-si transforma automobilul din sedan in break. Si totul de dragul bunului sau prieten, un... caine care se "plange" in prezent de lipsa spatiului interior.

    Conform informatiilor care au ajuns in presa, conversia respectivei Tesla Model S de culoare albastra a inceput acum mai bine de un an si se va incheia la timp pentru sarbatorile de iarna. La momentul de fata, specialistii companiei Qwest asteapta sosirea geamurilor laterale si a lunetei, urmand ca apoi sa treaca la vopsirea caroseriei.

    Aparent, intreaga distractie il va costa pe posesorul automobilului britanic cu propulsie completa electrica cel putin 70.000 de lire sterline, dar lucrurile de calitate costa. Atunci cand nu lucreaza la astfel de proiecte, tipii care se ocupa de acest P90D construiesc diverse componente pentru monoposturile de Formula 1.

    Vizualizari: 5611
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »