rss

Lancia Delta, din noiembrie in Romania

  1. 08/09/2008
  2. Tags: AutoItalia, Delta, Lancia
    Vezi toate fotografiile (1)


    Importatorul Lancia in Romania, AutoItalia Group, va lansa la inceputul lunii noiembrie in tara noastra modelul Delta. Producatorul italian, aflat de ani buni intr-o situatie delicata, spera ca succesorului celebrului model care a alergat cu mare succes si in Campionatul Mondial de Raliuri sa fie balonul de oxigen de care are nevoie in lupta pentru supravietuire.

    "Masina ar putea fi lansata oficial in Romania la sfarsitul lunii octombrie, insa este foarte probabil sa incepem comercializarea modelului la inceputul lunii noiembrie. Vom comunica pretul si versiunile de echipare in apropierea momentului lansarii", au declarat oficialii AutoItalia citati de Mediafax.

    Noua Lancia Delta se anunta un succes de piata, cel putin prin prisma rezultatelor obtinute la testele EuroNCAP, macar pentru cei care pun siguranta inaintea fitelor.

    Prima generatie a compactei Lancia Delta a fost produsa din 1979 pana in 1994, cand a intrat in scena a doua generatie, fabricata pana in 1999. Astfel, cea de-a treia generatie vine la un deceniu dupa incetarea productiei lui Delta II, fapt datorat tocmai conditiilor dificile cu care se confrunta marca italiana.
    Vizualizari: 2767
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »