rss

La exterior nu s-a schimbat nimic, dar interiorul e acum de pe ALTA PLANETA. FOTO ca sa te convingi si singur

  1. 17/01/2018
    Vezi toate fotografiile (42)

    Organizata in perioada 14 - 28 ianuarie, editia din acest an a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit marcheaza debutul unei noi generatii a modelului Mercedes G-Class. Asa cum era de asteptat, off-roader-ul german ramane neschimbat la exterior, insa anunta numeroase imbunatatiri la nivel de interior.

    Adio, filme si fotografii spion! Mercedes a publicat de curand primele fotografii si informatii oficiale ale noului G-Class, care va fi disponibil la vanzare incepand cu luna iunie. Initial, clientii vor avea la dispozitie o singura motorizare, si anume un benzinar V8 bi-turbo de patru litri, capabil sa dezvolte nici mai mult, nici mai putin de 422 CP.

    Compania germana nu s-a grabit sa anunte si performantele pe asfalt ale versiunii G 500, insa a punctat ca varianta respectiva va consuma undeva in jurul a 11 litri de carburant la fiecare 100 km. Nu ca s-ar mai uita cineva la acest aspect atunci cand isi permite sa cheltuiasca pe un singur automobil peste 100.000 de euro.

    Lasam insa deoparte specificatiile tehnice ale noului Mercedes G-Class si trecem direct la design, care a suferit numeroase modificari. Nu la nivel de exterior, aproape identic cu propunerea generatiei anterioare, ci la interior, acolo unde configuratia cu doua display-uri de cate 12.3 inch din bord ne duce cu gandul la actualul S-Class.

    Schimbari importante au fost operate de compania germana si elementele ascunse de privirile curiosilor, marea surpriza constand in suspensia independenta de pe puntea fata. Suspensie dezvoltata impreuna cu specialistii diviziei de performanta AMG, daca este sa dam crezare de ce au comunicat persoanele din departamentul de presa.

    Intr-un final, despre cea mai noua generatie a modelului Mercedes G-Class se mai poate spune si ca a luat in dimensiuni, fara a lua in greutate in acelasi timp. Ba din contra: cresterea cantitatii de aluminiu implicata in constructia off-roader-ului se traduce chiar printr-o reducere a masei cu aproximativ 170 de kilograme.

    Vizualizari: 1720
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »