rss

La Beijing este disponbil serviciul de mobilitate premium Audi on demand +

  1. 25/09/2017
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: On demand +
    Vezi toate fotografiile (2)

    Cu serviciul on demand +,Audi introduce conceptul de mobilitate premium pentru utilizarea flexibila si servicii exceptionale la Beijing. Utilizatorii aleg masina dorita dintr-o gama de modele de top de la un automobil de inalta performanta la un sedan de clasa superioara.

    Clientii isi pot utiliza smartphone-urile pentru a rezerva modelele preferate si pentru a plati in timp ce se deplaseaza. Un serviciu de concierge aduce masina la client, la cerere. Metropola chineza este prima locatie pentru Audi on demand + si planurile nemtilor vizeaza ca oferta sa devina disponibila in marile orase mijlocii si mari din intreaga China, pentru a forma o retea de servicii de mobilitate la nivel regional in urmatorii ani.

    Audi on demand + este adaptat exact pentru a satisface nevoile speciale ale clientilor de la Beijing. Pentru a va bucura de aceasta experienta de conducere premium in metropola aglomerata, utilizatorii selecteaza in mod specific masina pe care o doresc cu o configuratie individuala si utilizeaza cu usurinta smartphone-urile lor pentru rezervare. Perioadele de timp flexibile sunt cuprinse intre patru ore si 30 de zile. Utilizarea serviciului este facturata cu ora. Rata all-inclusive contine un pachet complet de servicii care include kilometraj fara limita si acoperire cu asigurare. Selectia Audi on demand + este alcatuita in mare parte din automobile noi cu o gama completa de echipamente. Modelele Audi Sport, precum si versiunile premium, sunt disponibile pentru rezervare.

    Un serviciu exclusiv de concierge ofera masina rezervata locului preferat al clientului intr-o zona de cel putin 150 de kilometri patrati, care include CBD-ul, cartierul de afaceri central din Beijing si alte cartiere relevante pentru serviciile Audi. Dupa terminarea cursei clientului, serviciul de concierge ofera masina Audi din nou. In plus, biroul de concierge ii ajuta pe clienti sa se familiarizeze cu masina. Desigur, clientii sunt capabili sa colecteze autoturismul de la un birou central.

    Aplicatia smartphone permite clientului sa plateasca usor pentru serviciul prestat de Audi. Clientii pot alege dintr-un numar de optiuni pentru plati digitale rapide si convenabile, inclusiv WeChat, AliPay si UnionPay.

    Vizualizari: 1039
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »