rss

L-au pozat fara niciun fel de camuflaj. Uite cum arata noul Renault Megane RS!

 1. 11/08/2017
  Vezi toate fotografiile (3)

  Urmatoarea generatie a modelului Megane RS a fost surprinsa complet necamuflata, cu doar cateva saptamani inaintea debutului oficial programat de compania Renault pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt.

  Editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca la numai cateva saptamani distanta este si premiera mondiala a urmatorului Renault Megane RS.

  Din fericire pentru admiratorii compactei sportive de origine franceza, primele fotografii oficiale ale generatiei cu numarul trei au ajuns pe internet mai devreme, scotand la iveala ingredientele din cadrul retetei exterioare.

  Astfel, spre deosebire de modelul standard, urmatorul Renault Megane RS dispune de spoilere fata / spate agresiv stilizate, de aripi laterale proeminente, dar si de un set de jante de dimensiuni mai mult decat generoase.

  Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici prizele de aer omniprezente la nivelul caroseriei, eleronul destinat plafonului sau, in stilul caracteristic compactei sportive de origine franceza, evacuarea montata centrala.

  In ceea ce priveste departamentul interior, este de asteptat ca urmatorul Renault Megane RS sa mizeze pe un volan cu design in trei spite, scaune fata cu suport laterale marit si, totodata, ornamente unice pentru plansa de bord.

  Cum detaliile tehnice oficiale lipsesc in continuare cu desavarsire, la final amintim zvonurile potrivit carora noua compacta sportiva de origine franceza va ascunde sub capota o motorizare cu cel putin 300 CP.

  Respectiva unitate - ca va fi de 1.8 sau 2.0 litri ramane acum de vazut - va lucra alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte in cazul in care clientii nu vor bifa transmisie EDC oferita in premiera pentru modelul Renault Megane RS.

  Tot la capitolul premiere absolute avem de precizat si sistemul de directie integrala 4Control, care va transforma compacta sportiva de origine franceza in singurul automobil din segment capabil sa se laude cu aceasta tehnologie.

  Vizualizari: 1216
  VW Passat

  VW Passat

  Pret: 5.950 EUR, An: 2006, Kilometri: 224.000 detalii »

  Citroën C4

  Citroën C4

  Pret: 6.900 EUR, An: 2013, Kilometri: 165.500 detalii »

  Citroën C5

  Citroën C5

  Pret: 4.700 EUR, An: 2007, Kilometri: 189.500 detalii »

  Renault Laguna

  Renault Laguna

  Pret: 4.150 EUR, An: 2006, Kilometri: 232.000 detalii »

  VW Golf

  VW Golf

  Pret: 7.250 EUR, An: 2010, Kilometri: 194.520 detalii »

  Alt tip de camion

  Alt tip de camion

  Pret: 14.950 EUR, An: 2012, Kilometri: 76 detalii »

  Toate anunturile »