rss

Kia Rio, desemnata "Masina Anului 2012 în Romania" de catre jurnalistii auto

  1. 08/12/2011
  2. Tags: Ford focus, Kia rio, Masina anului
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Kia Rio a primit titlul oficial "Masina Anului in Romania" in urma voturilor acordate de jurnalistii de specialitate ai APAR. De cealalta parte, in urma preferintelor userilor Auto.ro, noul Ford Focus a iesit invingator.

    APAR isi reafirma pozitia de partener al publicului consumator de automobil, care se poate baza pe testele, analizele si informatiile competente oferite de presa auto romaneasca” a precizat Andrei Taflan, Presedintele Asociatiei Presei Auto din Romania.

    In finala au intrat modelele BMW Seria 1, Chevrolet AVEO, Citroen C4, Ford Focus, Hyundai Elantra, Kia Rio, Nissan Micra, Peugeot 508, Range Rover Evoque si Toyota Yaris.

    In cadrul parteneriatului cu Asociatia Presei Auto din Romania, Auto.ro a oferit utilizatorilor din mediul online romanesc posibilitatea de a-si exprima preferintele, pe langa pozitia oficiala a jurnalistilor din domeniu.

    Noul Ford Focus a fost ales de aproximativ 30% din cei peste 10.000 de participanti. Range Rover Evoque a obtinut un procentaj de 20%, iar BMW Seria 1 un procentaj de 19%, clasandu-se pe urmatoarele doua pozitii la o diferenta minora.

    Vizualizari: 4476
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »