rss

Kama Sutra auto

  1. 24/01/2009
  2. Tags: Dacia, kamasutra, Logan, sex in masina, Toyota yaris
    Vezi toate fotografiile (3)

    Sexul relaxeaza, lucru probat, confirmat, de necontestat. Iar pentru ca este week-end ce ziceti de o partida de sex in masina? Iesiti din tiparul casa-pat si dati-i cheie, dar nu inainte de a invata din experienta altora.

    Pentru ca partea teoretica trebuie sustinuta de cea practica, am realizat un mini-sondaj...pe categorii: barbati versus femei. Ce a iesit ...  din experienta si priceperea fiecaruia vom detalia in urmatoarele randuri:

    Acordam prioritate sexului frumos si le dam cuvantul. Dupa cum ne asteptam, parerea clara si raspicata e femeilor suna cam asa: “este incitant, domle ... si-n plus este si sanatos. Cum asa? Pai datorita diverselor miscari de flexibilitate si acrobatie, arzi ceva calorii. Pana la urma, sexul este bun oriunde, insa depinde foarte mult si de indeletnicirea partenerului de actiune.

    Trecem de la generalitati la particularitati si aflam ca a face dragoste “in Dacia 1310 este nasol. In primul rand fiindca  nu am avut destul spatiu, iar apoi scaunele nu au fost nici pe departe comode. E un fel de motel de doi bani.” Precizam ca si barbatii au confirmat spusele de mai sus  si au si un sfat pentru voi : DO NOT!

    Pastram spiritul national si adaugam pe lista noastra Loganul. Mult mai spatios, personajul feminin chestionat a preferat bancheta din spate, iar la pozitie punctam she on top. La capitolul hotel de patru stele, sta marturia unei femei care claseaza Volkswagen-ul Passat in aceasta categorie.

    Micuta Toyota Yaris, surprinzator, ofera sufiecient spatiu pentru o partida de sex reusita, iar noi nu vrem sa contrazicem spusele unui barbat hotarat. Totusi, tin sa precizez ca individul in cauza cantareste undeva la 68 kg. Concluziile? Daca ai peste 100 de kg, iar iubita ta are dimensiuni rubensiene, e mai bine sa NU.

    Atat barbatii cat si femeile, au admis ca sexul este bun oriunde, insa reusita actului tine si de fantezia si de experienta ambilor parteneri... si , bineinteles, de spatiozitatea masinii. De aceea, evitati Dacia veche a parintilor, patrimoniu de familie si feriti-va totusi de ochii Politiei. Exhibitionismul se plateste!

    Acum, nu-mi ramane decat sa va urez un sfarsit de saptamana reusit. Iar daca aveti alte idei, pareri, sugestii ...  le asteptam cu nerabdare.

    Vizualizari: 5566
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »