rss

Jumatate dintr-o portiune de autostrada recent inaugurata este in bezna. Au fost furate cablurile de curent

 1. 09/01/2019
 2. Tags: autostrada a3, autostrada bucuresti ploiesti, autostrada romania, cabluri de curent furate, furt a3
  Vezi toate fotografiile (1)

  Autoritatile au dat in folosinta 58 de kilometri de autostrada in 2018, inclusiv ultimii 3 kilometri ai autostrazii A3 Bucuresti-Ploiesti. Imediat dupa au venit si reactiile din partea soferilor, care acuzau, printre altele, lipsa mai multor indicatoare rutiere.

  Acum, jumatate din aceasta portiune de drum este in benza pentru ca cineva a furat 4 kilometri de cabluri electrice, care erau ingropate in pamant. Compania de drumuri a descoperit lipsa lor abia dupa ce a inaugurat tronsonul de sosea de mare viteza, iar furtul a fost deja reclamat la Politie.

  Tot anul trecut, toti catadioptri de pe parapetul montat pe DN67C (Transalpina) au fost furati in doar 12 ore de la instalare. Aceste elemente de infrastructura rutiera ajuta la cresterea vizibilitatii parapetilor pe timpul noptii si in conditii de ceata.

  Cat despre 2019, CNAIR sustine ca in urmatoarele luni vor fi dati in folosinta 118 kilometri de autostrada. "Planul era sa construim 100 de kilometri, cei 100 de km au fost construiti, dar deschisi circulatiei au fost doar 60. Pentru 2019 avem in prognoza 118 kilometri," sustine Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al CNAIR.

  Vizualizari: 985