rss

Imaginile care fac Volkswagen sa tremure de frica. Cum arata noua Skoda Scala, masina care concureaza cu Golf

  1. 10/12/2018
    Vezi toate fotografiile (41)

    Skoda a publicat la inceputul acestei saptamani primele fotografii si informatii referitoare la noua Scala, masina de clasa compacta care vrea sa lase Volkswagen Golf fara clienti.

    Construita pe platforma MQB A0, aceasta masoara putin peste 4.36 metri in lungime, pe cand valoarea specifica ampatamentului se ridica la 2.649 de milimetri.

    Mai scurta, dar mai spatioasa comparativ cu actualul Volkswagen Golf, noua Skoda Scala anunta inclusiv cel mai incapator portbagaj din segmentul masinilor de clasa compacta: 467 de litri.

    La exterior, formele inspirate din design-ul conceptului Vision RS se traduc printr-o prezenta impozanta, in timp ce interiorul impresioneaza in special prin simplitatea sa.

    Asemeni actualului Volkswagen Golf, dar si altor masini de clasa compacta, noua Skoda Scala este oferita alaturi de numeroase tehnologii, inclusiv pilot automat adaptiv si franare autonoma de urgenta.

    De altfel, nu lipsesc din peisaj nici instrumentele de bord digitale, display-ul central cu o diagonala de pana la 9.2 inch, iluminarea ambientala sau chiar parbrizul incalzit.

    Sub capota, noua Skoda Scala preia o parte dintre motorizarile actualului Volkswagen Golf, masina de clasa compacta a cehilor oferind la randul ei o motorizare TSI cu capacitatea de 1.5 litri si 150 CP.

    Totodata, clientii vor mai avea la dispozitie un 1.0 TSI cu 95 ori 115 CP, in timp ce fanii propulsoarelor diesel sunt ispititi cu unitatea 1.6 TDI - in versiunea de performanta de 115 CP.

    Rival al actualului Volkswagen Golf, noua masina de clasa compacta Skoda Scala anunta si un motor 1.0 G-TEC, ai carei clienti vor fi nevoiti sa se multumeasca cu numai 90 CP la apasarea acceleratiei.

    Vizualizari: 3051
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »