rss

Hyundai aduce la Geneva noul Grand Santa Fe

  1. 26/02/2013
  2. Tags: grand santa fe, Hyundai, Santa fe
    Vezi toate fotografiile (2)

    Hyundai va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva versiunea cu ampatament extins a lui Santa Fe. Denumit Grand Santa Fe, modelul este oferit cu o motorizare unica, compatibila cu dimensiunile sale.

    In cadrul Salonului International Auto de la Geneva 2013, Hyundai va dezvalui Grand Santa Fe, SUV-ul din segmentul E al marcii, cu ampatament extins. Prezentat pentru prima data la Los Angeles, constructorul auto a dezvoltat o varianta si pentru clientii europeni.

    Grand Santa Fe este mai inalt (+ 10 mm), mai lat (+ 5 mm) si mai lung (+ 225 mm) decat modelul pe care se bazeaza, avand un ampatament extins (+100 mm) si beneficiind totodata de un spatiu de depozitare de 607 litri, cel mai mare din clasa. Modelul permite alegerea configuratiei cu sase sau sapte locuri.

    Noul model se diferentiaza de actuala generatie Santa Fe printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata si bara de protectie fata, dar si prin remodelarea completa a partii din spate. Grand Santa Fe beneficiaza de jante din aliaj speciale, de 18 si respectiv 19 inch.

    Noul Hyundai Grand Santa Fe ofera o motorizare unica, adaptata dimensiunilor sale. Este vorba despre propulsorul de inalta putere compatibil Euro 5 diesel 2.2 litri ‘R’ VGT. Unitatea este asistata de o transmisie automata cu sase trepte si livreaza 197 CP.

    Vizualizari: 2301