rss

Honda Trading Romania prezinta Jazz Hybrid si noutatile pentru 2015

  1. 09/10/2014
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda
    Vezi toate fotografiile (2)

    Modelul Jazz Hybrid, unic in segmentul sau prin flexibilitatea spatiului interior, ofera un spatiu de depozitare generos datorita sistemului hibrid compact IMA, care permite scaunelor Magic Seats sa se plieze, ca si in cazul versiunilor non-hibride. In spatiul interior astfel obtinut incap 4 trolere, sau obiecte agabaritice, cum ar fi plantele de apartament mari sau chiar un suport de umerase.

    Cutia automata cu variatie continua, dar si designul interior si exterior, fac modelul foarte confortabil la condus, iar dimensiunile compacte si manevrabilitatea ridicata, combinate cu un consum urban de 4,4 litri/100 km, il fac o alegere ideala pentru deplasarile in oras.

    In afara de eficienta demonstrata a sistemului hibrid IMA, Jazz Hybrid este echipat si cu tehnologii care protejeaza mediul si eficientizeaza consumul, cum ar fi: sistemul ECO Assist sau butonul ECON.

    Honda Jazz Hybrid este disponibil in reteaua dealerilor Honda, la un pret de la 14,190 Euro fara TVA, pentru echiparea superioara Elegance, cu plafon panoramic. Din octombrie, modelul Jazz Hybrid vine echipat si cu anvelope de iarna cadou si poate fi achizitionat cu finantare in leasing, cu dobanda incepand de la 0.99% / an.

    Honda Trading va lansa in 2015 cinci noi modele, prezentate in cadrul Salonului Auto de la Paris.

    Modelul Honda HR-V, un SUV de dimensiuni mici, anuntat in premiera in Europa, noul Jazz, cu un nou design exterior, mai aerodinamic si modern, Civic Type-R, dar si facelifturi ale gamelor Civic, la nivelul designului interior si exterior, si CR-V, care va fi disponibil cu o noua motorizare.

    Noua gama de modele va primi si 4 noi motorizari, parte a tehnologiei Honda EarthDreams, dupa cum urmeaza: un motor diesel de 1.6 litri si 160 CP, disponibil pe modelul CR-V facelift, un motor pe benzina de 1.5 litri – pentru modelul HR-V, un motor turbo pe benzina de 2.0 litri si minim 280 de CP – pentru modelul Civic Type-R si un motor pe benzina de 1.3 litri – pentru noua generatie Jazz.

    Honda Trading Romania estimeaza o cifra de afaceri de 14 milioane euro in 2014, in crestere cu 10% fata de 2013. Cifra se bazeaza pe o crestere a vanzarilor de masini de 10%, corespunzatoare unui numar de 560 de automobile comercializate pe parcursul intregului an. Pentru 2015, compania isi propune o crestere a cifrei de afaceri si a vanzarilor asemanatoare cu cea  din 2014 si pastrarea cotei de piata.

    Evenimentul de lansare a noului automobile Honda Jazz hybrid a avut loc in incinta celui mai nou showroom Honda, situat in Pipera.
    Honda Nord, deschis in urma cu noua luni, isi propune sa vanda pana la finalul anului 100 de autovehicule. Afacerile dealerului sunt alcatuite, in proportie de 40% din comercializare autovehicule si 60% din segmentul service. Pentru 2015, Honda Nord are in vedere o crestere a vanzarilor de aproximativ 20% si a segmentului service cu 30-40%. De asemenea, compania va lansa si o divizie pentru comercializarea automobilelor rulate.

    In cadrul showroom-ului sunt comercializate in exclusivitate automobile si motociclete Honda, piese de schimb si accesorii. Honda Nord asigura si servicii de constatare rapida, diagnoza, intretinere, reparatii mecanice si electrice, tinichigerie-vopsitorie si ITP.

    Showroom-ul, cu o suprafata de 900 mp, a fost deschis in decembrie 2013, in urma unei investitii de aproximativ 7 milioane de euro.

    Vizualizari: 3322