rss

Guvernul scumpeste carburantii: cu cat o sa platim mai mult incepand cu 15 septembrie?

  1. 31/08/2017
  2. Tags: acciza carburanti, pret benzina, pret motorina
    Vezi toate fotografiile (1)

    Guvernul Tudose a aprobat acum majorarea accizelor la carburanti. Acestia vor fi mai scumpi incepand cu 15 septembrie, urmand ca a doua majorare a pretului sa vina de pe 1 octombrie.

    Din pacate, soferii nu primesc vesti bune din partea guvernului PSD, deoarece de la 15 septembrie o sa avem o majorare a preturilor la benzina si motorina de 0,16 lei/litru. Si ca sa nu se simta un soc mare al majorarii, pretul va creste din nou pe 1 octombrie, tot cu aceeasi valoare de 16 bani per litru.

    Guvernanti spun ca majorarea este necesara deoarece accizele pe carburanti din Romania sunt printre cele mai mici din Europa. Fara insa sa-si dea seama ca Romania este printre cele mai sarace tari din Europa cu un nivel de trai foarte scazut si cu o rata a somajului uriasa.

    Paradoxal sau nu, dupa 1 octombrie o sa avem aceeasi majorare pe care a initiat-o Victor Ponta acum 3 ani dupa ce a introdus supraaccizarea carburantilor, o masura ce s-a dovedit a fi ineficienta. Ulterior, dupa majorarea de catre PSD, a urmat eliminarea accizei si scaderea preturilor de la pompa, ca apoi in aceasta toamna, acelasi guvern sa revina la taxele initiale din 2014. Acest lucru va duce la majorari de pret in toate domeniile si sectoarele, inclusiv la energie, alimente si transporturi.

    Vizualizari: 3181
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »