rss

Geoana: Trebuie gasite masuri pentru sustinerea industriei auto

  1. 14/01/2009
  2. Tags: Dacia, Geoana
    Vezi toate fotografiile (1)

    Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat prin intermediul unui comunicat de presa, ca trebuie gasite solutii astfel incat cererea interna pe piata auto sa ramana constanta si sa se rezolve situatia angajatilor Dacia.

    "In primul rand, ca economie emergenta, dar si in plina criza economica mondiala, Romania trebuie sa isi concentreze toate fortele pentru a-si mentine industria auto in stare de functionare. Desi a scazut cererea pe piata auto, in principal pe piata externa, trebuie sa gasim solutii astfel incat cererea interna pe piata auto sa ramana constanta", se arata in comunicatul semnat de Mircea Geoana.

    Presedintele PSD a punctat ca, in al doilea rand, este vorba despre "cei aproximativ 14.000 de angajati de la Mioveni care risca sa intre in somaj tehnic sau chiar sa ramana fara locurile de munca". "Partidul Social Democrat are o relatie speciala si naturala cu sindicatele si, prin urmare, trebuie sa avem in vedere si situatia speciala in care se afla acesti oameni", se precizeaza in finalul comunicatului.

    Peste 5.000 de oameni au participat, marti, la mitingul organizat de Sindicatul Automobile Dacia, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din oras, transmite corespondentul NewsIn.

    Ieri, aproximativ 11.000 de salariati, dintr-un total de aproape 14.000, s-au intors la serviciu dupa o vacanta fortata de o luna, insa au fost anuntati de catre conducerea societatii ca vor lucra doar doua saptamani, dupa care productia va fi suspendata pentru inca doua saptamani, in intervalul 26 ianuarie - 8 februarie.

    Sursa: Bloombiz 

     

    Vizualizari: 1016
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »