rss

Gata cu secretele. Uite cum arata la interior noul Lamborghini Urus!

  1. 29/11/2017
    Vezi toate fotografiile (3)

    Primele fotografii oficiale ale noului Lamborghini Urus au ajuns pe internet la sfarsitul acestei saptamani, cu doar cateva zile inaintea premierei mondiale - programata pentru data de 4 a lunii decembrie.

    La inceputul saptamanii viitoare, pe data de 4 a lunii decembrie, cu ocazia unui eveniment organizat special in Sant'Agata Bolognese, oficialii Lamborghini vor prezenta in premiera mondiala primul SUV din istoria moderna a companiei.

    Noul Urus, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, vine cu un motor V8 twin-turbo de patru litri si aproximativ 650 de cai putere sub capota, suficient pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 3.7 secunde.

    Automobilul italian de inalta performanta ramane inca un mister din punct de vedere estetic, mai multe fotografii oficiale ale interiorului scotand insa la iveala cateva detalii despre cum va arata modelul construit pe platforma lui Audi Q7.

    Dupa cum putem observa si in imaginile alaturate, primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini prezinta la nivelul plansei de bord o configuratie cu trei display-uri supradimensionate, dintre care unul aflat chiar in spatele volanului.

    Celelalte doua ecrane, integrate unul deasupra celuilalt in consola centrala, sunt de tip touchscreen si ofera control asupra tuturor dotarilor vitale ale noului Urus, precum instalatia de aer conditionat, sistemul de navigatie si asa mai departe.

    Intr-un final, una dintre pozele automobilului italian de inalta performanta surprinde un detaliu nemaiintalnit la modelele comercializate astazi de producatorul din Sant'Agata Bolognese, si anume... doua suporturi pentru paharele pasagerilor.

    Vizualizari: 2996