rss

Gata, s-a lansat si in Romania. Uite cat costa cea mai noua masina de la Skoda!

  1. 02/11/2017
    Vezi toate fotografiile (3)

    Versiunea de baza ofera o motorizare turbo cu trei cilindri in linie, de un litru si 115 cai putere. Echiparea standard include o cutie manuala cu sase rapoarte, un sistem de tractiune fata, dar si climatizare automata, jante din aliaj pe 16 inch sau blocuri optice cu tehnologie LED.

    Acum mai bine de cinci luni, la sfarsitul acestei primaveri, Skoda prezenta in fata lumii intregi un nou automobil. Este vorba, mai precis, despre modelul Karoq, un crossover construit pe platforma germanului Volkswagen Tiguan, care concureaza impotriva unor nume precum Nissan Qashqai sau Renault Kadjar.

    Recent, produsul companiei cehe a fost lansat si pe piata din Romania, la pretul de 19.860 de euro. Important de mentionat, versiunea de baza ascunde sub capota un benzinar turbo in trei cilindri, de un litru si 115 cai putere, cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

    Totodata, cea mai ieftina Skoda Karoq ofera in standard lumini de zi si stopuri cu tehnologie LED sau jante din aliaj pe 16 inch. La fel se poate spune, de asemenea, si despre urmatoarele dotari: sapte airbag-uri, Front Assistant, climatizare automata, senzori de parcare spate, instalatie audio cu opt difuzoare.

    Exceptand motorizarea 1.0 TSI, crossover-ul companiei cehe mai este disponibil la vanzare si alaturi de un 1.5 TSI, cu 150 CP sub capota. Fanii propulsoarelor turbodiesel au la randul lor la dispozitie doua unitati diferite dintre care sa aleaga: un 1.6 TDI de 115 CP si un 2.0 TDI care dezvolta, intamplator sau nu, 150 CP.

    De la prima pana la ultima, toate cele patru motoare supraalimentate sunt comercializate atat  in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte, cat si alaturi de o transmisie DSG cu sapte trepte de viteza, in functie de preferintele clientilor. Un sistem de tractiune integrala nu se regaseste insa decat in ofera modelului 2.0 TDI.

    Vizualizari: 2741
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »