rss

Federal Mogul vine cu noi tehnologii pe piata pieselor auto

  1. 19/09/2011
  2. Tags: discuri frana, piese auto, placute frana
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania Federal-Mogul a lansat pe piata locala trei inovatii tehnologice in domeniul sistemelor de suspensie si de franare. Cele trei noutati sunt: o tehnologie anticoroziva pentru acoperirea bratelor de suspensie si directie MOOG, discurile de frana Ferodo COAT PLUS si gama de placute de frana cu lamela elastica ProTec S.

    Noua tehnologie de acoperire anticoroziva se aplica tuturor bratelor de suspensie si directie MOOG, din tabla. Acoperirea prin cataforeza are performante net superioare tehnologiei de vopsire prin pulverizare in camp electrostatic, utilizata de multi furnizori de piese de schimb. Noua tehnologie asigura o rezistenta superioara la coroziune dupa montarea produsului.

    Discurile premium Ferodo COAT PLUS au fost proiectate special pentru vehicule echipate cu jante din aluminiu. Acestea au un tratament special anticoroziv si prezinta avantaje atat pentru utilizatori, datorita aspectului frumos, lipsit de pete de coroziune, cat si pentru mecanici, eliminand operatiile de indepartare a stratului de ulei protector la montare, si cele de curatare butuc la demontare.

    Noile discuri de frana Ferodo COAT PLUS sunt disponibile imediat de la principalii distribuitori de piese de franare din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

    Pe langa noua tehnologie anticoriziva si discurile premium Ferodo Coats, Federal Mogul a lansat o noua gama de placute de frana de calitate premium Ferodo, pentru vehicule comerciale. Acestea sunt echipate cu lamele elastice ProTec S de la Knorr-Bremse, pre-sudate pe placa de baza.

    Noile placute de frana sunt disponibile pentru o varietate de utilizari la camioane si remorci, in combinatie cu etrierele Knorr SN7.

    Vizualizari: 2113
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »