rss Vizualizari: 603

Federal-Mogul Motorparts standardizeaza cataloagele din gama „Engine Expertise

 1. 15/12/2016
  Vezi toate fotografiile (2)

  Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a anuntat lansarea a doua noi cataloage in cadrul programului sau „Engine Expertise”. Ambele cataloage, cel de componente de cilindru Nüral si cel de cuzineti Glyco, beneficiaza de un aspect consistent, specific Federal-Mogul, si de o acoperire cu 30% mai buna a tipurilor de motor indexate de TecDoc comparativ cu versiunea anterioara.

  Catalogul componentelor de cilindru Nüral, CATNU1601, inlocuieste versiunea anterioara, CATNU1201. Acesta contine acum 88 de sectiuni de producatori si include peste 3.000 de coduri de piese de schimb, ceea ce acopera mai mult de 6.800 de vehicule usoare si comerciale indexate de TecDoc. Designul curat si usor de parcurs aduce un model  simplificat de structurare a datelor in sectiunea vehicule usoare, ceea ce reduce ambiguitatea si asigura o mai mare acuratete in cautarea pieselor de schimb, usurand munca tehnicienilor de a cauta piesa de schimb potrivita, prompt si eficient. Catalogul include, de asemenea, peste 350 de coduri noi de piese de schimb, compatibile cu peste 2300 de tipuri de motoare.

  CATGY1601 inlocuieste versiunea existenta, CATGY1201, a catalogului de cuzineti Glyco. Acesta asigura o acoperire de top a pietei de vehicule usoare si comerciale, incluzand  13.000 de referinte catre tipuri de motoare, 110.000 de referinte de la piese de schimb catre modelul de motor corespondent si 390.000 de referinte de la piese de schimb catre modelul vehiculului potrivit. Informatia extinsa este acum prezentata prin intermediul unor ilustratii noi si imbunatatite, pentru a ajuta la identificarea usoara a pieselor, suplimentate de elemente noi de grafica standardizate care ajuta la parcurgerea catalogului.

  Gama completa de cataloage Engine Expertise, incluzand si catalogul de segmenti de piston Goetze si noul catalog de camasi cilindru, este disponibila atat in format electronic, cat si pentru descarcare la www.fmecat.eu sau poate fi solicitata, odata cu plasarea unei noi comenzi, la echipa de asistenta clienti a Federal-Mogul Motorparts.


  Comentarii (0)

  add_comment

  Adauga comentariul tau

  • Nume: Adresa de email: Cod: Ma abonez la newsletter-ul Auto.ro

  • Comentariul tau: