rss

Federal-Mogul Motorparts continua parteneriatul cu BorgWarner

  1. 27/09/2016
    Vezi toate fotografiile (2)

    Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a agreat de curand o extindere pe termen de cinci ani a contractului cu producatorul BorgWarner Emissions Systems, in scopul continuarii distributiei exclusive si independente, la nivel mondial, a produselor de aprindere BERU® pe piata pieselor de schimb. Prin acest acord, Federal-Mogul isi mentine pozitia de companie licentiata exclusiv pentru distribuirea brandului BERU pe piata de produse aftermarket si isi consolideaza pozitia de lider mondial pe piata produselor de aprindere.

    Conform noului acord, incepand din ianuarie 2018, Federal-Mogul isi va canaliza eforturile pentru a comercializa  produsele BERU – bujii de aprindere, bujii incandescente, bobine de aprindere si conectori, unitati de control al incandescentei, cabluri de aprindere si senzori –  pe piata pieselor de schimb la nivel mondial. Linia de bujii incandescente BERU este recunoscuta drept tehnologie lider de piata in domeniul solutiilor de aprindere pentru motoarele diesel.
    „Suntem incantati sa continuam distributia la nivel mondial a produselor BERU. Colaborarea dintre Federal-Mogul Motorparts si BorgWarner Emissions Systems a influentat inovatia produselor BERU si a extins prezenta acestora pe piata pieselor de schimb, cu ajutorul programelor inedite pentru clienti, precum platforma “F-M for Me”, care a imbunatatit oferta noastra pentru a veni in sprijinul nevoilor clientilor ”, a spus Martin Hendricks, Presedinte global Sisteme de franare si Presedinte regional EMEA, Federal-Mogul Motorparts. „Parteneriatul nostru cu BorgWarner a oferit deja multe beneficii companiilor noastre si, cel mai important, tuturor celor ce folosesc produsele BERU.”

    Extinderea liniei de produse, pentru a oferi clientilor sai o solutie completa pentru nevoile lor de pe piata de piese de schimb de aprindere, cat si recunoasterea marcii BERU la nivel mondial, sunt sprijinite de o strategia de investitii a companie Federal-Mogul Motorparts, din care face parte si acest acord recent prelungit. Cooperarea cu BorgWarner va face ca o gama mai larga de produse de aprindere sa devina mai accesibile, datorita facilitatilor logistice si de depozitare pe care Federal-Mogul Motorparts le ofera.

    „Ne bucuram sa putem oferi clientilor nostri beneficiile produselor BERU, prin parteneriatul cu Federal-Mogul”, a explicat Brady Ericson, Presedinte si Manager general, BorgWarner Emissions.
    Din acest moment, gama de produse BERU va deveni parte integranta a programelor “Garage Gurus” si “F-M for Me”, dezvoltate de Federal-Mogul. Aceste initiative nu numai ca ofera mecanicilor auto training tehnic extrem de valoros, dar ofera, de asemenea, proprietarilor de service-uri auto si tehnicienilor sprijin in dezvoltarea afacerii, astfel incat sa poata deveni si mai eficienti in ceea ce fac.

    Clientii brandului BERU se vor bucura in continuare de acces la vastul catalog de produse Champion®, prin intermediul unei retele logistice imbunatatite, care raspunde mai bine asteptarilor clientilor din punct de vedere al eficientei serviciilor si a timpilor de livrare. Champion este o marca a companiei Federal-Mogul, recunoscuta la nivel mondial, prezenta in industria auto din anul 1907. Portofoliul brandului Champion include bujii de aprindere pentru motoarele cu combustie prezente pe echipamente de gradinarit, autovehicule, vehicule comerciale si masini industriale, cat si stergatoare si filtre auto.

    BorgWarner va continua sa proiecteze, dezvolte, produca si comercializeze direct catre clienti, in ansamblul de echipament original, produsele de aprindere BERU, cat si catre service-urile care ofera echipament original.



    Vizualizari: 1004
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »