rss

Federal-Mogul definitiveaza procedura de achizitie a Honeywell Friction

  1. 14/07/2014
  2. Tags: federal mogul
    Vezi toate fotografiile (1)

    Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) anunta astazi ca Divizia Motorparts a incheiat achizitia unor active Honeywell Friction Materials.Compania Honeywell Friction Materials are sediul la Glinde, Germania, si desfasoara operatiuni importante in Romania si China.

    Divizia achizitionata opereaza exclusiv in Europa, China si Brazilia, nu si in Statele Unite. Cum este specificat si in acordurile definitive ale tranzactiei, achizitia nu include numele Bendix sau linia de produse, ori alte active, pasive, sau operatiuni din Statele Unite. In plus, asa cum este detaliat  in contractul definitiv de achizitie, Honeywell pastreaza orice si toate responsabilitatile legate de produsele cu azbest sau alte reclamatii similare si s-a angajat sa elibereze Federal-Mogul de orice raspundere pentru aceste reclamatii.  

    Federal-Mogul Motorparts este lider in industria materialelor de frictiune pentru franare, cu aplicatii globale pe pietele de echipamente originale pentru vehicule usoare, comerciale si grele. Compania comercializeaza liniile de produse de frictiune pentru franare Wagner®, Ferodo® and Abex® pe piata globala de piese aftermarket. Divizia Honeywell Friction va furniza companiei marci premium, inclusiv Jurid®.

    Federal-Mogul este printre primele companii producatoare de produse de frictiune pentru franare care ofera produse de franare cu continut redus sau zero de cupru pentru clientii de echipamente originale, iar de curand a lansat si pe piata aftermarket placutele de frana cu continut redus de cupru.

    Vizualizari: 1899
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »