rss

Experti Auto te ajuta sa cumperi o masina second hand

  1. 09/01/2012
  2. Tags: experti auto, second hand
    Vezi toate fotografiile (1)

    Auto.ro lanseaza Experti Auto, singura platforma din Romania care ofera consiliere prin intermediul specialistilor in domeniul auto. Acum, cei care sunt interesati sa puna in vanzare sau sa cumpere o masina second hand beneficiaza de sfaturi pertinente si la obiect.

    Serviciul Experti Auto se adreseaza atat cumparatorilor, cat si vanzatorilor de masini second hand, oferind consultanta si siguranta pentru a lua cea mai buna decizie.

    Venind in sprijnul utilizatorilor Auto.ro, platforma dezvoltata ofera avizul specialistilor, un factor esential pentru majoritatea persoanelor interesate sa vanda sau sa cumpere un autoturism la mana a doua.

    Experti Auto pune la dispozitia userilor toate mijlocele necesare evaluarii corecte a oricarei masini. Practic, cu ajutorul profesionistilor in domeniul auto, veti putea lua decizia corecta, datorita unui seviciu de asistenta complex, care include consiliere tehnica, asistenta rutiera, depistarea defectiunilor, consiliere juridica, negocierea de pret, precum si alte servicii conexe.

    Vizualizari: 4460
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »