rss

Exista doar o singura masina in toata lumea si arata diferit de tot ce ai vazut pana acum

  1. 03/04/2018
    Vezi toate fotografiile (23)

    Se numeste Mach 40 si este rezultatul incrucisarii dintre un Mustang Mach 1 de la sfarsitul anilor '60 si un Ford GT de prima generatie.

    Arata ca un Ford Mustang din cele mai vechi timpuri, insa proportiile caroseriei sugereaza clar ca acesta nu este nici pe departe un exemplar standard. Lucru amplificat puternic de panorama oferita de luneta, care aduce in centrul atentiei un propulsor cu opt cilindri in V.

    Nascut din curiozitatea unui inginer pasionat de necunoscut, proiectul Mach 40 porneste de la sasiul unui Ford GT de prima generatie si se incheie cu caroseria unui Mach 1 din '69. Pentru originea unitatii V8 trebuie sa revenim la sportiva americana cu motor central.

    Si chiar sa pasim in fascinanta lume a tuningului, respectiva motorizare primind mai multe imbunatatiri pentru o putere maxima de pana la 850 CP. Pentru performante maxime, spune proprietarul, este necesara adaparea hergheliei nu cu benzina, ci etanol.

    Desigur, ar mai fi si altele de spus despre proiectul Mach 40, dar imaginile vorbesc de la sine. De altfel, rezultatul incrucisarii dintre un Mustang Mach 1 de la sfarsitul anilor '60 si un Ford GT de prima generatie poate fi studiat, chiar condus, si in noul Gran Turismo Sport.

    Vizualizari: 2343