rss

Este Ford Kuga o masina buna pentru familie?

  1. 22/10/2019
    Vezi toate fotografiile (1)

    Siguranta, fiabilitate si costuri reduse de intretinere - acestea ar putea fi principalele trei criterii in functie de care sa alegi o masina de familie. In plus, un automobil destinat familiilor numeroase trebuie sa fie spatios, astfel incat sa asigure confortul acestora pe durata deplasarilor.

    Daca esti si tu in cautarea unei masini de acest tip, cu siguranta ar trebuie sa pui sub lupa noul Ford Kuga. Afla mai multe despre acest model, dar si despre avantajele pe care le ofera, in cele ce urmeaza.

    Ford Kuga, mixul ideal dintre designul sofisticat si tehnologia inovatoare
    Ford a lansat, cu doar cateva luni in urma, noua generatie Kuga. Producatorul american a reinventat acest SUV, conferindu-i un design proaspat, un interior cu accesorii moderne si imbogatindu-i functionalitatea cu o serie de tehnologii de siguranta. Ford Kuga este disponibil in versiuni full-hybrid, plug-in hybrid, dar si mild-hybrid.

    Potrivit statisticilor, Kuga este cel mai vandut SUV ale marcii Ford, la nivel european. Din 2008, anul in care a fost introdusa pe piata prima generatie de automobile Kuga, gigantul brand american a comercializat peste 1 milion de masini de acest tip. Cifrele nu ar trebui, insa, sa ne surprinda avand in vedere specificatiile acestui model.

    Dotari esentiale pentru o masina de familie, pe care Ford Kuga le are
    Ford Kuga este o alegere potrivita pentru soferii care cauta o masina de familie. Iata care sunt cele mai importante 4 dotari esentiale pentru o astfel de masina, pe care Ford Kuga le are:

        1. Functia de pornire-oprire automata
    Functia start-stop este automata in cazul Ford Kuga. Ce inseamna, mai exact? Atunci cand opresti la culoarea rosie a semaforului sau cand circuli in coloana, motorul masinii se va opri, continuand insa alimentarea farurilor, a radioului si a aerului conditionat. In acest mod, este redus consumul de combustibil, ceea ce reprezinta o economie importanta pentru bugetul tau. Sistemul Auto-Start-Stop este foarte util mai ales in traficul urban, deoarece reduce consumul de carburant chiar si cu 10%.

        2. Hayon cu deschidere hands-free
    Familiile cu copii au nevoie de masini simplu de folosit, iar Ford Kuga se numara, cu siguranta, printre aceste categorii de automobile. Astfel, daca ai mainile ocupate, iar masina detecteaza prin apropiere tocul cheii, trebuie doar sa misti piciorul sub bara de protectie din spatele masinii. In acest mod, hayonul se va deschide (sau se va inchide, dupa caz) automat.
    Aceasta functie este foarte utila atunci cand vii de la cumparaturi sau cand vrei sa depozitezi rapid lucrurile transporate in portbagajul masinii.

        3. Oprire activa in oras
    Ford Kuga integreaza o alta tehnologie inovatoare, denumita ”Oprire activa in oras”. Aceasta il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent (mai exact pentru viteze de pana la 50 km/h). Important de mentionat este ca asistenta este oferita continuu, iar sistemul masoara distanta ramasa pana la vehiculul din fata. Functia se activeaza automat atunci cand masina din fata franeaza brusc.
    Sistemul de oprire activa in oras contribuie semnificativ la mentinerea sigurantei in timpul deplasarilor alaturi de intreaga familie, atunci cand atentia soferului poate fi distrasa.

        4. Tempomat care se adapteaza conditiilor de trafic
    Deplasarile cu masina impreuna cu membrii familiei pot fi mai placute si mai confortabile pentru sofer cu ajutorul noii dotari a modelului Ford Kuga. Tempomantul adaptiv mentione o viteza constanta indiferent de conditiile de trafic. Mai exact, daca senzorul RADAR incorporat detecteaza o masina in fata, acesta va incetini autovehicului pentru a pastra distanta prestabilita. Odata ce drumul s-a eliberat, sistemul va accelera pana ce va atinge viteza aleasa.

    Vrei sa te convingi de fiabilitatea noii generatii Ford Kuga? Programeaza un test drive la unul dintre dealerii autorizati.

    Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/masina-ford-kuga-3319825/

    Vizualizari: 5723
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »