rss

Elon Musk estimeaza data de 26 octombrie pentru dezvaluirea primului autocamion electric

  1. 15/09/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    In ciuda vestilor contradictorii referitoare la plecarea mai multor membri de valoare ai staff-ului Tesla, Elon Musk, a confirmat pe Twitter ca autocamionul electric va fi dezvaluit la 26 octombrie in Hawthorne, California. Testele de conducere vor avea loc simultan cu evenimentul de lansare, se arata intr-o stire publicata de Autoexpress.

    Agentia Reuters a raportat ca autocamionul ar putea avea o autonomie reala cuprinsa  intre 322 km si 483 de km potrivit unei surse apropiate companiei.

    Potrivit lui Scott Perry, un executiv al operatorului de flote Ryder System Inc., care se presupune ca s-a intalnit cu producatorul Musk la inceputul acestui an, Tesla va incepe cu un model cu o autonomie mica de actiune, inainte de a se extinde mai tarziu la rivalele pe distante lungi, cu autonomie de 1.600 de km cu o singura incarcare.

    Perry a spus ca s-a intalnit cu oficialii de la Tesla la inceputul acestui an pentru a discuta despre tehnologia fabricii de la Fremont, California.

    CEO-ul Elon Musk a dezvaluit prima imagine a camionului Tesla electric la inceputul acestui an. Teaserul intunecat prezentat a aratat un camion stralucitor, cu putin mai mult decat lumina cu LED-uri care strapunge intunericul, dar a fost prima confirmare a faptului ca Musk ataca piata vehiculelor comerciale.

    Dezvoltarea modelului greu al lui Tesla este in plina desfasurare. Pe langa modelul S, modelul X si modelul 3 recent dezvaluit, vom avea in curand un SUV model Y si un camion pick-up care se va alatura gamei.

    Vizualizari: 1001
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »