rss

El e noul Focus ST. Hot-hatch-ul americanilor de la Ford pozeaza complet necamuflat

  1. 06/12/2018
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mai multe imagini ale noului Focus ST au ajuns pe internet la sfarsitul acestei saptamani. Hot-hatch-ul americanilor de la Ford a fost surprins complet necamuflat.

    Similar versiunii de echipare ST-Line, concurentul modelelor Golf GTI si Megane RS mizeaza pe un exterior agresiv, cu prize supradimensionate de aer si o evacuare dubla.

    Alte elemente care definesc noul Focus ST de variantele mai cuminti ale compactei Ford includ praguri proeminente, eleron pentru plafon, plus jante din aliaj cu design unic.

    Schimbari mai mult sau mai putin importante intalnim si la interior, acolo unde concurentul modelelor Golf GTI si Megane RS scoate la iveala scaune sport si volan in trei spite.

    Cele mai interesante vesti vin insa de sub capota: noul Focus ST este asteptat la pachet alaturi de unitatea 2.3 turbo care propulseaza varianta Ford Mustang Ecoboost.

    Potrivit ultimelor zvonuri si speculatii, concurentul modelelor Golf GTI si Megane RS va gazdui in compartimentul motor o herghelie formata din peste 250 de cai putere.

    Si de-aceasta data fisa tehnica a noului Focus ST va fi completata de o cutie manuala si un sistem de tractiune fata, insa nu este exclus ca Ford sa ofere si o transmisie automata.

    Prima aparitie oficiala a concurentului modelelor Golf GTI si Megane RS va avea loc in cursul anului viitor, data si locul evenimentului de lansare ramanand un mister.

    Vizualizari: 1625