rss

E primul din gama, dar vor urma si altele. Noul model de performanta are si turbina, si compresor

  1. 16/01/2018
    Vezi toate fotografiile (20)

    Mercedes anunta o noua specie de sportive. Reunite sub semnul 53 AMG, produsele respective sunt insotite de un sistem de propulsie micro-hibrid pentru un maximum de performanta.

    La inceputul acestei saptamani, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, Mercedes a prezentat in fata lumii intregi primul CLS 53 AMG din istoria companiei.

    Noul model marcheaza, in acelasi timp, debutul unui sistem de propulsie micro-hibrid in gama sportivelor din Affalterbach, in centrul caruia se regaseste o motorizare cu sase cilindri in linie.

    Pentru un maximum de performanta insa, unitatea de trei litri a primit atat o turbina conventionala, cat si un compresor electric, rezultatul final constand intr-o putere maxima de 435 CP.

    Si totusi, pentru scurte perioade de timp, herghelia se va inmulti cu 22 CP, multumita unui demaror-alternator integrat, care are inclusiv rolul de a alimenta sistemul electric pe 48V.

    Toata aceasta "nebunie" este sustinuta de o cutie automata in noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului, astfel ca primii 100 km/h vin dupa 4.5 secunde.

    Viteza maxima este limitata, deloc surprinzator, la 250 km/h, cu mentiunea ca un pachet AMG Driver disponibil in mod optional ii permite soferului sa castige alti 20 km/h cu acceleratia la podea.

    Intr-un final, noul Mercedes-AMG CLS 53 4Matic+ pe numele lui complet mai anunta si o suspensie pe aer special dezvoltata, plus un sistem de franare cu discuri de pana la 370 mm.

    Asa cum era de asteptat, nu lipsesc din meniu nici artificiile de ordin estetic, precum spoierele fata si spate agresiv stilizate, jantele de dimensiuni generoase sau scaunele fata cu suport lateral marit.

    Vizualizari: 1928
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »