rss

Distribuitor ATV-uri – Stim tot ce se poate stii despre ATV-uri

  1. 27/06/2017
    Vezi toate fotografiile (4)

    Acolo unde sportul nu a fost nicicand mai extrem, unde adrenalina s-a ridicat la cote maxime si scartaitul rotilor este sunetul tau favorit se afla showroom-ul ATVROM: distribuitor ATV-uri Linhai, CF Moto, Can-Am Bombardier si nu numai.

    Creat din pasiune si incarcat cu cele mai cool accesorii ATV, gama ATVROM este doza completa de adrenalina atunci cand timpul tau liber a devenit monoton. ATV CF Moto CForce 520L EPS este unul dintre modelele ATV care promit sa iti aduca distractie nelimitata. Cu un motor monocilindric si 39CP ATV-ul CF Moto se afla in topul impatimitilor sporturilor extreme, datorita celui mai bun raport calitate-pret vazut vreodata.

    Accesorizeaza-ti vehiculul cu: o casca ATV pe masura, cauciucuri ATV de calitate, piese ATV de durata sau chiar remorci ATV pentru orice tip de incarcatura.

    Modelul Linhai Dragonfly 400 S 4x4 se remarca prin performanta, manevrabilitate si adaptabilitate, fiind un echilibru perfect intre aspiratii si rezultate pe trasee neamenajate. Cu posibilitatea de a selecta intre modurile 2x4 sau 4x4, vehiculul este echipat cu un motor puternic de 352cc si monocilindru in 4 timpi. Cutia de viteze automata iti ofera facilitatea pilotajului de care ai nevoie, indiferent de teren.

    Esti pasionat dar te consideri un necunoscator sau vrei doar sa iti reinprospatezi cunostintele? Am creat programul “Alege ATV-ul potrivit” pentru ca alegerea ta sa fie una sigura, personalizata conform necesitatilor tale, asadar nu iti fa griji daca nu cunosti toate detaliile tehnice sau nu stii ce iti doresti de la vehiculul tau, deoarece un consultant ATVROM este intotdeauna pregatit sa iti ofere toate informatiile necesare achizitiei tale! Viziteaza atvforum.ro si impartaseste idei si experiente ale pasionatilor de sport extrem ca si tine!

    Creste utilitatea vehiculului ales! Adauga accesorii agricole precum DISPOZITIV LAMA SPATE sau chiar DISPOZITIV INSAMANTARI ideale pentru lucrul in culturile agricole, cu sistem special de atasare facila.
    Iar pentru ca anvelopele au un impact semnificativ asupra manevrabilitatii vehiculului tau, alege ANVELOPE SUNF A-033 24x8-12 cu 6 pliuri, rezistente la uzura si perforare, pentru o aderenta usoara.

    Gama de vehicule de la ATVROM nu se opreste doar la ATV-uri, viziteaza sectiunea de motociclete, unde Kawasaki Ninja 650 KRT Edition ABS te asteapta cu un nou cadru si o motorizare performanta. Stilat si practic, modelul se adreseaza celor aflati la inceput de drum in lumea moto. Confortabila si manevrabila aceasta ofera pilotilor increderea de care au nevoie pentru a pleca la drum. Iar daca Yamaha este cea care se pliaza pe gusturile tale, vezi modelul Yamaha YZF-R6 ABS legendara si performanta, cu 3 titluri castigate la Campionatul Mondial Supersport in ultimii ani, Yamaha este o afirmatie puternica a fortei si manevrabilitatii in acelasi timp.

    Alege din portofoliul de echipamente motociclete casca moto LS2 FF351 ACTION White Blue, creata din policarbonat  cu un design aerodinamic, ideal pentru viteze mari, casca moto reprezinta o constructie durabila, disponibila in mai multe variante de dimensiuni si o schema grafica de culoare atragatoare.

    Pentru confort, manevrabilitate si siguranta sporita alege manusile FOX Dirtpaw Vandal Glove - 12008 ORG-GRN cu protectie si puncte articulare la nivelul degetelor, cu insertii de silicon si un sistem de inchidere eficient.

    Cauti ceva mai mult? Poate un website dedicat marcii Linhai, partener ATVROM, te va atrage si mai mult! Acceseaza linhai-atv.ro si vizualizeaza cea mai mare gama de vehicule marca Linhai, accesorii ATV sau echipamente ATV la cel mai bun raport calitate-pret.

    Posibilitatile de contact sunt nelimitate, atat online cat si LIVE la adresa din Bucuresti – Splaiul Unirii, Nr 168.
    Verifica performantele vehiculelor din gama noastra, chiar daca esti din: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

    Advertorial!

    Vizualizari: 1935
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »