rss

De ce sa instalezi aplicatia Auto.ro

  1. 18/11/2013
  2. Tags: aplicatie auto.ro, soferi
    Vezi toate fotografiile (4)

    Soferii au la dispozitie o aplicatie dezvoltata special pentru Romania, ce ofera acces la o gama vasta de servicii auto. Gandita sa fie utila oricarui sofer, aplicatia Auto.ro este gratuita si se instaleaza din Google Play pentru Android si din Apple Store pentru iOS.

    La un an si jumatate de la lansare, aplicatia Auto.ro se afla in topul preferintelor romanilor cu peste 210.000 de descarcari si peste 1.750 de recenzii inregistrate.

    Aplicatia Auto.ro are integrata harta Romaniei, pozitia conducatorului auto este determinata prin GPS si are nevoie de o conexiune la internet pentru a putea functiona si identifica cu usurinta orice punct de interes de pe harta care se afla in apropiere.

    Aplicatia Auto.ro iti ofera urmatoarele servicii:
    Masina mea - administrare servicii aferente propriei masini: ITP, rovinieta, RCA, ITP, Casco, rata credit sau leasing;
    Plati cu telefonul mobil: plata rovinietei prin card bancar sau SMS;
    Localizare puncte auto de interes: benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, statii ITP, ATM, asistenta rutiera, parcari, constatari accidente, etc;
    Anunturi: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto cu ajutorul telefonului mobil, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte.

    Aplicatia a obtinut mai multe premii in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

    Descarca aplicatia Auto.ro pentru Android si iOS.

    Vizualizari: 4749