rss

De ce e mai usor sa obtii online un RCA ieftin?

  1. 19/02/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Daca esti sofer, stii deja ca asigurarea RCA este obligatorie in Romania pentru orice proprietar de autoturism. Chiar daca caracterul acestei asigurari nu este optional, tu decizi cum vrei sa inchei aceasta polita si ce asigurator preferi.

    Si, cu siguranta, si tu vrei sa iti faci un RCA ieftin. Din fericire, exista cateva modalitati prin care poti sa scapi de anumite costuri suplimentare care te impiedica constant sa inchei polita RCA ieftin.

    Din punctul meu de vedere, cea mai buna metoda de a obtine un RCA ieftin este de a-ti face asigurarea online. De ce spun asta? In primul rand, pentru ca online este foarte simplu sa compari direct preturile oferite de diversi brokeri. Nu doar ca economisesti bani si timp, dar economisesti si energia pe care ai fi depus-o daca te-ai fi deplasat fizic la sediile diverselor firme de asigurari. In plus, online platesti doar costurile de asigurare. In varianta clasica, ai costuri ce implica si drumurile pe care le faci cu transportul, personal sau in comun, pana la sediile firmelor de asigurari.

    Din fericire, pe majoritatea site-urilor care ofera servicii de asigurari RCA vei gasi si un calculator pentru a descoperi ce tarife ai ca optiuni. Vei observa ca ai la indemana toate informatiile de care ai nevoie. Dupa comparatia online, e simplu sa alegi, in functie de preturi si companii, unde poti sa iti faci si tu un RCA ieftin sau un RCA la o firma in care ai incredere.

    Un alt motiv pentru care sa alegi varianta online pentru a obtine un RCA ieftin este ca aici vei gasi tarife mai avantajoase, tocmai datorita faptului ca asiguratorii nu au costuri legate de chirii sau cheltuieli de intretinere. In plus, dupa incheierea politei, primesti pe mail si acasa, gratuit, polita RCA!

    Vizualizari: 1326
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »