rss

De ce cumpara si ar cumpara romanii piese auto de pe internet? Top 3 cele mai utile magazine online de piese auto

  1. 24/02/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    foto: https://www.t-online.de/

    In prezent, tranzactiile online sunt tot mai efectuate si preferate de catre intreaga populatie. Milioane de romani prefera sa cumpere online carti, reviste, bilete de concerte, haine etc., valorile totale din retailurile autohtone estimandu-se la peste 1,8 miliarde de euro, in 2016.

    Cele mai populare cereri si tranzactii sunt, in mod cert, catre produsele electronice, articolele vestimentare dar si piesele auto. Piesele auto sunt o categorie aparte in domeniul e-commerce deoarece sunt produse necesare iar cererea este mare din partea soferilor si service-urilor auto. Sunt produse care nu pot lipsi pe piata online si de care nu se pot lipsi nici soferii daca li s-a defectat masina.

    De ce ar cumpara un roman piese auto din online? 

    Sunt zeci de motive pentru care un roman cumpara si ar trebui sa cumpere piese auto de pe magazinele online. Pe langa faptul ca, in prezent, oamenii sunt conectati tot timpul la un device, soferii, mai cu seama, au cea mai mare nevoie de un magazin de piese auto cat mai aproape de ei. Si unde poate sa fie mai aproape daca nu in mediul online, unde isi petrec foarte mult timp.
    Unul dintre motivele pentru care un roman ar cumpara piese auto de pe un magazin online, este accesabilitatea. In cazul in care roata de la masina are pana sau li se defecteaza o piese instantaneu, pentru a remedia rapid problema, singura solutie este achizitionarea piesei de pe magazinul online. Cumparaturile se fac rapid si simplu iar transportul poate dura foarte putin, de la caz la caz.

    Un alt motiv pentru care un sofer trebuie sa ia in calcul varianta achizitionarii pieselor auto din online este eficienta. Atat timp cat nu se deplaseaza pana la locul magazinului de piese auto sau anvelope, timpul acestuia este cu mult economisit. De cele mai multe ori, un magazin online pune la dispozitia clientilor servicii de curierat. Astfel, oricat de mare este piesa auto, aceasta ajunge chiar pana la portiera masinii tale, fara ca tu sa depui mult efort.

    Ce avantaje are un sofer daca achizitioneaza piese auto din online?

    Unul dintre cele mai importante motive pentru care un sofer ar cumpara o piesa auto de pe un magazin online este pretul mult mai bun si mai rezonabil. Toata lumea stie ca un magazin online este mult mai avantajos decat unul fizic, prin simplu fapt ca nu se mai plateste chirie pentru un spatiu de expunere si numarul de angajati este scazut considerabil. Prin urmare, preturile sunt mult mai mici, iar ofertele sunt mult mai avantajoase in zilele cu reduceri online.

    De asemenea, un magazin online este conectat la o retea numeroasa de producatori si furnizori, iar sansele ca tu sa iti achizitionezi piesa auto potrivita tipului de masina sunt mult mai mari. Cu filtrele speciale din magazinele online, este mult mai usor sa gasesti piesa pe care, de altfel, ai fi cautat-o zile intregi prin magazinele cu piese auto expuse fizic.
    Acestea fiind spuse, este lesne de inteles de ce soferii romani se simt mai confortabil sa cumpere piese auto de pe magazinele online. Au toate motivele si avantajele de partea lor, cu atat de multe facilitati. Printre cele mai remarcante platforme e-commerce din acest domeniu, se numara Anvelope off-road, un magazin online de anvelope off-road.

    Alt magazin, fara de care un sofer auto nu ar putea sa isi rezolve probleme la masina, rapid si simplu, este Auto Atu, care pune la dispozitie o gama larga de piese auto online.  Tot la capitolul de site online dedicat soferilor este Premium Anvelope care pune dispozitie, printre altele, o gama variata de modele de cauciucuri agricole.



    Advertorial!






    Vizualizari: 1424