rss

De ce ar trebui sa avem mereu salvat un numar de telefon de tractari auto?

  1. 10/08/2016

Cel mai bine este sa avem la indemana, in orice moment, numarul de telefon al unei companii de tractari auto. Dar ce face o societate de tractari sa fie buna? Sa aflam in cele ce urmeaza.

Intotdeauna e bine sa fim prevazatori, pentru ca, de fiecare data cand urcam in masina, sunt atatea variabile cu care intram in contact, incat probabilitatea unei defecțiuni sau a unui accident devine mare. Iar daca se intampla, in valtoarea evenimentelor, devine stresant sa cautam o firma buna de tractari. De aceea, cel mai bine este sa avem la indemana, in orice moment, numarul de telefon al unei companii de tractari auto. Dar ce face o societate de tractari sa fie buna? Sa aflam in cele ce urmeaza.

Prima caracteristica pe care trebuie s-o indeplineasca, este sa fie disponibila pentru tractari auto non-stop. Nici defecțiunile, nici accidentele nu au program fix, de aceea trebuie ca oricand se intampla neprevazutul, sa putem pune baza pe ajutorul companiei de tractari auto. De asemenea, cu cat aceasta are mai multe masini disponibile pentru tractare, cu atat sunt mai multe sanse ca una dintre ele sa fie libera in momentul cand avem probleme. Iar daca acestea au mai multe locuri, ca sa asigure si transportul calatorilor din masina cu probleme pana la destinație, cu atat mai bine.

Apoi, fie cautați o firma de tractari care sa se deplaseze pe o distanța mai mare, pentru a va putea transporta, la nevoie, de oriunde ați ramas in pana, fie cautați o companie care sa se afle in zona in care faceți deplasarea, si care sa va asigure transportul pana la cel mai apropiat service. De asemenea, inainte de a salva numerele de telefon ale unei firme de tractari, citiți cateva review-uri despre aceasta. In final, parerea clienților va poate ajuta sa va creați o imagine despre seriozitatea firmei respective.

Daca puneți in balanța a apela la serviciile unei companii profesionale de tractari, cu a chema un prieten care sa va traga, aflați ca si remorcarea este legala, principala condiție fiind ca tractarea sa se faca cu ajutorul unei bare metalice de 4 metri, sau a unei legaturi flexibile omologate, de 3-5 metri. Dar asta nu se poate intampla daca masina a suferit un accident sau o defecțiune la sistemul de direcție sau suspensie. De aceea, daca n-ați facut-o deja, cautați o companie de tractari auto si salvați-i numarul de telefon.    



Advertorial!

Vizualizari: 1549