rss

DaimlerChrysler Automotive Romania se schimba in Mercedes-Benz Romania

  1. 07/11/2007
  2. Tags: DaimlerChrysler Automotive Romania, Mercedes-Benz Romania
    Vezi toate fotografiile (1)
    Urmare a transformarii companiei DaimlerChrysler in Daimler, dupa vanzarea pachetului majoritar detinut la compania americana catre fondul de investitii Cerberus, se schimba si strategia de comunicare a brandului pe piata noastra. Astfel, DaimlerChrysler Automotive Romania, importatorul marcii Mercedes pe piata interna, si-a schimbat denumirea in Mercedes-Benz Romania.

    Denumirea nu este intamplatoare, divizia de autoturisme a Daimler urmand sa fie redenumita, pe plan mondial, in Mercedes-Benz Cars. Decizia are la origine solicitarea actionarilor.

    Mercedes-Benz Romania, joint-venture intre concernul german si firma AutoRom, din grupul TiriacAuto, nu-si va schimba insa si portofoliul de produse. Compania va continua sa importe marcile Mercedes-Benz, Smart, Chrysler, Jeep, Dodge si Fuso, schimbarile implicate de redenumirea companiei avand loc doar la nivel de comunicare a brandului.

    "Nu intentionam sa modificam in niciun fel politicile noastre pentru Romania. Vom continua sa vindem aceleasi marci Daimler si Chrysler si vom pastra structura organizationala. In acelasi timp, reteaua noastra de dealeri va continua sa opereze ca o structura ce comercializaza mai multe marci in intreaga tara", declara in octombrie, presedintele DaimlerChrysler Automotive Romania, Michael Grewe.

    De asemenea, compania a anuntat ca noile modificari au adus cresterea efectivului de angajati, ceea ce a implicat relocarea departamentelor implicate in importul autoturismelor intr-o noua cladire de birouri.
    Vizualizari: 1252