rss

DACIA LOGAN apare in TAXI 5. IMAGINI DIN FILM cu masina romaneasca

  1. 19/03/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Gata cu asteptarea, celebra serie TAXI revine pe marile ecrane. Cea de-a cincea parte a indragitului film de origine franceza ajunge in cinematografe incepand cu data de 11 aprilie, alaturi de numeroase momente spectaculoase.

    Cu mai putin de o luna inaintea lansarii oficiale, producatorii filmului TAXI 5 au un nou trailer video cu ajutorul caruia sa ne starneasca interesul si trezeasca curiozitatea. Un trailer video in care putem admira in actiune inclusiv o Dacia Logan MCV.

    Masina romaneasca nu sfarseste, ce este drept, prea bine, pentru aceasta "distractia" terminandu-se in apa.

    Si nu este singura scena amuzanta, cea de-a cincea parte a seriei TAXI calcand pe urmele filmelor anterioare si abuzand de momente care pun politia franceza intr-o lumina nu intocmai "buna". Te vei convinge si singur din urmatorul material video.

    Pana la acesta insa, tinem sa reamintim ca noua productie ajunge in cinematografe incepand cu data de 11 a lunii aprilie.

    In rolul principal al vedetei pe patru roti revine celebrul Peugeot 407 de culoare alba care, la simpla apasare a unui buton, evolueaza dintr-un taximetru banal intr-o masina de curse. Din pacate, de la volan va lipsi Daniel Morales...

    Nu vor lipsi insa nici de-aceasta data jafurile, autoritatile franceze avand de oprit in TAXI 5 o banda de spargatori italieni.

    CLICK AICI pentru cel mai nou trailer al filmului TAXI 5

    Vizualizari: 2886