rss

Cum sa pui la punct masina pentru noul an scolar

  1. 31/08/2016
    Vezi toate fotografiile (1)

    Indiferent ca esti parinte de copil care trebuie dus la scoala sau student cu masina proprie, daca incepe noul an scolar, trebuie sa te asiguri ca masina ta este pregatita pentru rutina pe care o presupune frecventarea cursurilor. De acasa la scoala, de la scoala la cursurile de dans sau la antrenament (ori la cursul de fitness), de la sala de dans acasa ori la supermarket si abia apoi acasa - sunt zeci de drumuri pe saptamana, drumuri care ti-ar pierde foarte mult timp in lipsa unui autovehicul personal.

    De aceea este foarte important sa stii ca masina proprie este functionala, sa ii faci reviziile la timp, astfel incat sa garantezi siguranta ta si a pasagerilor tai, precum si eficienta la drum. In plus, trebuie sa recunosti ca este o diferenta enorma intre confortul de a te afla in propria masina si a fi blocat in trafic intr-un mijloc de transport in comun, supraaglomerat si fara vreun soi de selectare a “clientelei”.
    Primul pas pentru a-ti pune masina la punct pentru noul an scolar este o revizie auto: verificarea starii anvelopelor, verificarea nivelului tuturor lichidelor, verificarea starii placutelor si discurilor de frana, schimbarea uleiului de motor, schimbarea filtrelor aparatului de aer conditionat si asa mai departe.

    Pentru a te asigura ca mecanicilor care fac revizia masinii nu le scapa niciun detaliu, trebuie sa alegi cel mai bun service auto din Bucuresti. Ce trebuie sa aiba un service auto bun? In primul rand, un echipaj bine pregatit, care sa inspire seriozitate si experienta, in al doilea rand, ustensile si aparate de calitate, astfel incat echipajul sa poata manipula autoturismul in conditii optime si, in al treilea rand, preturi accesibile, corespunzatoare serviciilor prestate.

    Al doilea pas pentru pregatirea masinii personale pentru noul an scolar este gasirea unui magazin online de piese auto potrivit nevoilor tale. Un astfel de magazin va avea piese auto multibrand, pentru masini de diferite modele si cu diferiti ani de fabricatie. De asemenea, intr-un magazin online de piese auto ar trebui sa poti gasi orice tip de componenta auto, pentru a-ti putea repara sau inlocui orice piesa problematica a masinii. AutoAtu este un astfel de magazin online, unde produsele sunt organizate in functie de brand si de categoria corespunzatoare fiecarei piese auto. Cumpara piesele auto de care ai nevoie si inlocuieste-le pe cele deteriorate. Daca nu este inca necesar, este oricum bine sa stii unde poti gasi componentele potrivite masinii tale.

    Al treilea pas este reprezentat de alegerea unui magazin online de unde sa poti comanda o camera auto ideala pentru masina si necesitatile tale. Stim cu totii cat de haotic poate fi traficul in Bucuresti si chiar si pe autostrazi si drumurile judetene. Asadar, ca sa stii si ce face masina ta si cand nu esti la volan, dar si ca sa poti documenta cumva toate traznaile pe care le vezi in trafic si, in cazul vreunui incident, sa poti dovedi daca a fost sau nu vina ta, poti instala o camera auto.

    O ultima recomandare ar fi sa te ingrijesti si de aspectul masinii tale: daca este cazul, treci pe la tinichigerie sau cosmetica auto. Daca esti dintre cei a caror caroserie nu a avut de suferit inca, atunci trebuie sa treci macar pe la spalatoria auto din cartier, pentru a te prezenta macar in prima zi de scoala cu masina curata si a face o impresie buna.


    Advertorial!

    Vizualizari: 1608