rss

Cum sa iti pregatesti masina pentru iarna in 3 pasi simpli

  1. 10/11/2016
    Vezi toate fotografiile (1)

    In multe zone de munte din Romania au aparut deja ninsorile de cateva zile, asa ca soferii incep sa isi echipeze autoturismele in mod corespunzator, pregatindu-le pentru conditiile dificile de drum din timpul sezonului rece.

    Pentru a rezolva cat mai repede aceasta problema, fara sa pierzi ore in sir in service-urile auto sau in marile centre comerciale in cautarea produselor potrivite pentru masina ta, este bine sa stii cu exactitate ce ai de facut. In cele ce urmeaza, iti prezentam 3 pasi simpli in care iti pregatesti autoturismul pentru iarna, precum si site-urile pe care gasesti articolele ideale la preturi avantajoase.

    Schimba anvelopele
    Primul si cel mai important pas pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vine vorba despre echiparea masinii pentru iarna este, fara indoiala, schimbarea cauciucurilor. In caz contrar, risti sa te alegi cu o multime de probleme, amenzile usturatoare si lipsa despagubirilor in caz de accident rutier fiind doar o mica parte dintre ele. Montand cauciucuri de iarna, masina va avea mai multa stabilitate pe carosabil in cazul in care soseaua este umeda/inghetata/acoperita cu zapada.

    Daca nu stii exact de unde sa cumperi anvelopele anul acesta, un site de ajutor este premiumanvelope.ro. Aici poti sa gasesti o gama foarte variata de produse pentru toate tipurile de masini, de la anvelope de iarna pentru autoturisme obisnuite, pana la cauciucuri pentru 4x4, camioane, anvelope industriale si agricole.

    Repara orice fel de defectiune
    Inainte de sosirea iernii, este bine sa te asiguri ca masina ta nu are niciun fel de defectiuni si nu are nevoie de reparatii. Cu siguranta este foarte neplacut ca aceasta sa se strice in timpul vacantei de Craciun, cand toata lumea calatoreste. Asadar, o vizita la un service auto autorizat te poate ajuta sa gasesti eventuale nereguli de functionare ale autoturismului.

    In cazul in care esti in cautarea unui magazin de piese auto de calitate, disponibile la preturi rezonabile, Autoatu este varianta potrivita. Fiind primul hypermarket online de piese auto, acesta ofera o gama extrem de variata de produse. Intra pe autoatu.ro si o sa gasesti preturi bune la piese auto Ford, Opel, BMW, Audi, Renault, Kia, Volkswagen, Dacia, Skoda si multe alte branduri. In plus, Autoatu pune la dispozitie si un service auto dotat cu aparatura si instrumente de lucru de ultima generatie.

    Echipeaza masina cu accesoriile potrivite
    Traim intr-o era a tehnologiei, iar acest lucru se rasfrange, in mod inevitabil, si asupra autoturismelor. Orice sofer care isi doreste sa isi echipeze masina cu gadget-uri performante stie cat de importante sunt acestea si care este rolul lor.  

    In acest sens, ideal este site-ul supermisto.ro, o platforma online in care poti gasi tot felul de accesorii auto si produse de la branduri de renume. Indiferent ca e vorba despre camere auto full HD, radio de masina cu bluetooth, car kit bluetooth si multe alte articole, toate acestea pot fi achizitionate la preturi foarte bune de pe supermisto.ro.  


    Advertorial!

    Vizualizari: 1455