rss

Cum poti plati mai simplu pachetele de promovare a anunturilor

  1. 22/07/2011
  2. Tags: anunt, second hand
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se spune ca publicitatea este sufletul comertului. Iar pentru a-ti promova eficient anuntul de vanzare a masinii tale Auto.ro iti pune la dispozitie trei solutii. Pentru un plus de vizibilitate, am gandit pachetele Promo si Promo Plus, care iti evidentiaza oferta in fata celorlalti.

    Tot in ajutorul tau, am extins modalitatile de plata prin intermediul terminalelor Qiwi. Acum poti achita in doar un minut, fara bataie de cap, atunci cand iti faci cumparaturile la minimarketul de cartier.

    Interfata de utilizare a terminalelor este foarte intuitiva si clara, preluand informatia de la platitor, adica de la tine, si transferand-o catre operator in numai cateva secunde.

    Automatele pentru incasari plati Qiwi pot fi gasite in nenumarate puncte comerciale. Pentru a vedea lista, click aici.



    Qiwi (United System of Instant Payments) si-a inceput activitatea in Romania in anul 2009. Compania face parte din grupul QIWI LTD, infiintat in anul 2004. Fondatorii holdingului sunt Qiwi LTD. Mitsui LTD si Mail.RU.

    Holdingul Qiwi este cel mai mare jucator din lume pe piata platilor electronice. 68% din populatia tarilor in care sunt prezenti folosesc serviciile de plati Qiwi.

    Vizualizari: 4983
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »