rss

Cu Michelin poti fi alaturi de cei dragi atunci cand conteaza mai mult

  1. 18/04/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Michelin a lansat o noua campanie de comunicare ce schimba complet modul in care cea mai importanta marca de anvelope prezinta ceea ce poate oferi consumatorilor. Michelin a decis sa isi redefineasca stilul de comunicare pentru a face marca mai accesibila si mai prietenoasa cu clientul. Conceptul de construire a marcii se concentreaza pe crearea unei legaturi emotionale cu consumatorii si prezinta modul in care va puteti baza pe Michelin atunci cand conteaza cel mai mult.

    Seria de scenarii din lumea reala infatiseaza situatii umane tipice care ni se pot intampla tuturor atunci cand cei dragi au nevoie urgenta sa ii sprijinim prin prezenta noastra in momente de emotie intensa.

    Un tata, o mama, un prieten isi intrerup programul pentru a fi alaturi de cei care conteaza.  Se urca la volan pentru a fi prezenti atunci cand este nevoie de ei, iar in calatoria lor se pot baza pe anvelopele Michelin pentru a ajunge in siguranta la destinatie.
    Publicul din Romania poate vedea noua campanie la televizor si pe diferite canale online si offline, inclusiv pe pagina de Facebook si pe site-ul Michelin in limba romana, unde este disponibil clipul oficial. Campania a inceput la nivel regional la sfarsitul lunii martie si se va desfasura pe diferite canale pana la sfarsitul lunii mai, marcand lansarea anvelopei pentru autoturisme MICHELIN CrossClimate+, a doua generatie a inovatiei revolutionare Michelin.

    Pentru a vedea noua reclama a marcii si pentru a afla mai multe despre oferta unica Michelin, inclusiv feedback-ul din partea consumatorilor, vizitati www.michelin.ro.

    Vizualizari: 1037
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »