rss

Continua numaratoarea inversa. Mercedes publica primul video oficial cu REGELE

  1. 27/11/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Continua campania de teasing a noului Mercedes CLS. Compania germana a publicat in acest weekend primul material video cu viitorul sau coupe in patru usi.

    Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. O noua generatie a celebrului Mercedes CLS va debuta oficial peste doar doua zile, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

    Intre timp, compania germana ne mai indulceste asteptarea cu un prim material video al viitorului sau coupe in patru usi. Un material video ce surprinde anumite detalii exterioare.

    Este vorba, mai precis, despre blocurile optice cu tehnologie LED, dar si jantele din aliaj in cinci spite duble. Admiram, totodata, si design-ul grilei frontale sau linia plafonului.

    De-aceasta data, interiorul a ramas pe afara. O fotografie publicata anterior surprindea insa o configuratie cu doua display-uri color si patru guri de ventilatie pentru panoul de bord.

    Aspectul tehnic ramane, in schimb, un mare mister. Nimeni nu poate spune cu exactitate, pentru moment, cum va arata gama de motorizari a viitorului Mercedes CLS.

    Putem discuta totusi de mai multe zvonuri. Zvonuri care sugereaza ca urmatoarea generatie a coupe-ului german cu patru usi va oferi inclusiv propulsoare cu sase cilindri in linie.

    Totodata, este anuntata - inca neoficial, disparitia din meniu a versiunii 63 AMG. Aparent, varful de gama va fi reprezentat de-aceasta data de un 53 AMG cu propulsie hibrida.

    Toate detaliile cu privire la noul Mercedes CLS vor fi disponibile in perioada urmatoare de timp. Debutul public va avea loc la data de 1 a lunii decembrie, peste Ocean.

    Vizualizari: 1535