rss

Concurentul lui BMW X5 a primit un facelift major. Uite cum arata versiunea mult imbunatatita

  1. 26/02/2019
    Vezi toate fotografiile (40)

    Productia noului model va demara in cursul lunii mai, insa constructorul accepta deja comenzi din partea clientilor.
    Aproximativ patru ani. Este intervalul de timp care a trecut de la prima aparitie in public a actualului XC90 si ziua de astazi, care vine cu vesti proaspete despre concurentul modelului BMW X5.
    Lansat pe piata chiar la mijlocul acestei decade, in 2015, SUV-ul companiei suedeze a primit de curand un binemeritat facelift, o versiune mult imbunatatita care va intra in productie peste doua luni.
    Disponibil deja la vanzare, noul Volvo XC90 nu aduce mari modificari din punct de vedere estetic, dar recupereaza la nivel tehnic. Acolo unde cumparatorii vor putea opta pentru tehnologia KERS.
    In compania sistemului de recuperare a energiei cinetice la franare, versiunea imbunatatita a SUV-ului suedez reuseste sa consume cu pana la 15% mai putin carburant, spun oficialii companiei.
    Un alt element de noutate absoluta il reprezinta configuratia interioara. Mai precis, facelift-ul primit de actualul Volvo XC90 ofera clientilor posibilitatea de a bifa trei randuri de scaune si doar sase locuri.
    La final, concurentul modelului BMW X5 se mai poate lauda si cu optiuni proaspete la nivel de culori exterioare sau jante din aliaj, plus mai multe tehnologii lansate odata cu generatia a doua a lui XC60.

    Vizualizari: 2832
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »