rss

Cineva o sa plateasca scump pentru asta. Noul Touareg, surprins complet necamuflat inaintea lansarii oficiale

  1. 19/12/2017
    Vezi toate fotografiile (10)

    Despre cea de-a treia generatie a primului SUV din istoria companiei Volkswagen se spune ca va debuta in premiera mondiala abia la sfarsitul lunii aprilie, insa fotografii spion au reusit sa ne aduca mai aproape de lansarea oficiala a noului Touareg.

    Anuntata cu surle si trambite la inceputul acestei decade, cea de-a doua generatie a celebrului Volkswagen Touareg se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Un nou model va fi insa prezentat in fata lumii intregi peste numai patru luni, cu ocazia evenimentului Auto China 2018.

    Va avea un design impozant la nivel de exterior si va imprumuta mai multe elemente vizuale de la conceptul T-Prime GTE, prezentat in urma cu aproximativ un an si jumatate. Stim aceste detalii pentru ca SUV-ul companiei germane a fost surprins de curand... complet necamuflat.

    Fotografii spion nu au reusit, din pacate, sa prinda in imagini si interiorul noului Volkswagen Touareg, insa este de asteptat ca acesta sa preia cateva din caracteristicile cabinei proaspat lansatului Arteon. Aparitia unor instrumente de bord digitale, de exemplu, reprezinta o certitudine.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, se speculeaza ca urmatoarea generatie a SUV-ului german va oferi unitati supraalimentate pe benzina si motorina, unele insotite de motoare electrice, altele ba. Si de-aceasta data tractiune integrala va fi standard, indiferent de echipare sau motorizare.

    Daca mai era cumva nevoie de precizari suplimentare, noul Volkswagen Touareg va fi construit pe aceeasi platforma cu Audi Q7, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne si Lamborghini Urus. Printre rivalii modelului din Wolfsburg se vor numara inca o data modele ca Jeep Grand Cherokee ori BMW X5.

    Sursa Foto: Autocar

    Vizualizari: 7051
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »