rss

Chrysler sponsorizeaza Terminator 4

  1. 23/01/2009
  2. Tags: Chrysler, Guvernul SUA, TARP, Terminator 4
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce a primit un imprumut de 4 miliarde de $ de la Guvernul SUA, Chrysler a facut deja o cheltuiala care nu-i va pica bine contribuabilului american: a sponsorizat cu o suma inca nespecificata cea de-a patra parte a seriei Terminator.

    In schimbul banilor primiti, producatorii peliculei vor introduce cateva scene scurte in care vom vedea masini ale numarului trei american, intelegerea fiind similara cu cea incheiata intre General Motors si realizatorii lui Transformers.

    In mod normal, o asemenea afacere nu ar trebui sa supere pe nimeni, insa situatia financiara a lui Chrysler este oricum, numai normala nu. Compania din Detroit se afla de o lunga perioada de timp in pragul falimentului si deja si-a concediat o treime din angajati, astfel incat orice cheltuiala ar trebui sa fie extrem de bine chibzuita.

    Mai mult, imprumutul acordat de Guvern provine din planul de salvare al institutiilor financiare (TARP), in fapt un fond de 700 de miliarde de $ alcatuit din taxele si impozitele percepute de la cetatenii americani.

    Cu alte cuvinte, faptul ca o parte din credit a ajuns in buzunarele unei case de productie cinematografica in loc sa intre in programele de dezvoltare al viitoarelor modele Chrysler ar putea isca o mica razmerita, privind si prin prisma faptului ca statul SUA s-a angajat sa monitorizeze la sange orice folosire a imprumutului.

    De cealalta parte, liderii Chrysler invoca traditia pe care o au in ceea ce priveste sponsorizarea filmelor cu temutul robot sosit din viitor. Pentru binele lor, speram ca oamenii de la marketing sa nu se fi inselat. Mai ales ca cei de la ultimul etaj al sediului sunt pe cale sa ceara Guvernului inca 3 miliarde de $...

    Vizualizari: 1146
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »