rss

Chevrolet Trax primeste cinci stele la Euro NCAP

  1. 03/06/2013
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Euro NCAP, Trax
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noul SUV de mici dimensiuni Chevrolet Trax a primit punctajul maxim de cinci stele din partea organizatiei independente Euro NCAP (European New Car Assessment Program), care a facut publice cele mai recente rezultate ale testelor. Trax este al saptelea model Chevrolet care primeste punctajul maxim din partea Euro NCAP, alaturandu-se autovehiculelor Aveo, Volt, Cruze, Orlando, Malibu si Captiva.

    In ciuda evaluarii modelului Trax conform noilor protocoale mai riguroase ale Euro NCAP din 2013, acesta s-a dovedit a fi unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul sau.

    Trax a obtinut un rezultat excelent de 94% din punctajul maxim posibil la categoria protectia adultilor din cadrul testelor de siguranta Euro NCAP. Modelul Trax a primit, printre altele, punctajul maxim la testul de impact lateral, asigurand o protectie optima, pentru toate zonele corpului. Un rezultat bun a fost obtinut si la testul de impact frontal, autovehiculul Trax oferind un nivel ridicat de protectie impotriva leziunilor cervicale datorita scaunelor si tetierelor reglabile, in eventualitatea unei coliziuni din spate.

    La categoria protectia copiilor, Chevrolet Trax a obtinut un punctaj favorabil la testul de impact lateral si instalarea sistemelor de retinere a copiilor.

    In ceea ce priveste categoria protectia pietonilor, Euro NCAP a decis ca bara de protectie a modelului Trax asigura un nivel ridicat de protectie generala a pietonilor, acordandu-i punctajul maxim in acest sens.

    La categoria sisteme de asistenta pentru siguranta, echipamentele de siguranta din dotarea standard a modelului Trax – cum ar fi sistemul de control electronic al stabilitatii si asistentul pentru limitarea vitezei – a indeplinit cerintele de testare ale Euro NCAP.

    Chevrolet a dus conducerea in conditii de siguranta la un nivel superior prin introducerea sistemului Siri Eyes Free. Prin tehnologia Chevrolet MyLink disponibila la bordul autovehiculului Trax, clientii care detin un iPhone* compatibil pot transmite o serie de sarcini aplicatiei Siri, fara a-si lua mainile de pe volan, timp in care ei se concentreaza asupra drumului.

    In Romania, Trax se poate deja comanda la distribuitorii Chevrolet.

    Modelul Trax le asigura cumparatorilor o mare parte dintre avantajele unui SUV de dimensiuni normale, dar si dinamica de conducere si consumul redus de carburant caracteristice autovehiculelor mai mici. Trax ofera un nivel maxim de versatilitate, de la habitaclul sau flexibil si modern si tractiunea integrala activata la cerere pana la conectivitatea sporita a Chevrolet MyLink.

    Autovehiculul testat de Euro NCAP a fost un model Trax cu nivel de echipare LT si tractiune pe puntea fata, echipat cu un motor diesel cu o putere de 130 cp si o cilindree de 1,7 l.

    Vizualizari: 6707
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »