rss

Cesiune.ro, tot ce trebuie sa stii despre predarea/preluarea unui leasing auto

  1. 17/12/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: auto, Leasing, second hand
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nenumarate oferte auto second hand implica preluarea unui leasing. Cum va afecteaza mai concret acest detaliu? Care sunt pasii de urmat, dar mai ales care sunt costurile? Toate aceasta sunt intrebari esentiale pe care orice cumparator/vanzator trebuie sa le aiba in vedere.
     
    In sprijinul dumneavoastra vine site-ul Cesiune.ro, proiect ce trateaza serviciul de predare a unui contract de leasing intr-o maniera cu adevarat profesionista. Cesiune.ro s-a relansat intr-un nou format si cu o noua platforma online. Noul site vine in intampinarea celor care doresc sa predea un contract de leasing sau sunt interesati sa preia unul deja existent, oferind asistenta pe durata intregului proces si posibilitati de finantare multimple.

    Mai exact, echipa Cesiune.ro vine in ajutorul celor care doresc sa renunte la un contract de leasing, oferindu-le posibilitatea de a cesiona contractul in cele mai avantajoase conditii si, foarte important, intr-un timp foarte scurt. Totodata, specialistii Cesiune.ro sunt in permanenta legatura cu persoanele sau societatile comerciale interesate sa preia aceste contracte, facilitandu-le acestora accesul la cel mai eficient sistem de finantare.

    Toate anunturile postate pe site-ul Cesiune.ro sunt gratuite, cu mentiunea ca cei care doresc ca anuntul lor sa beneficieze de promovare si de vizibilitate mai buna pe site pot opta pentru diferite variante contra cost. Toate aceste detalii pot fi accesate de utilizatori dupa ce isi fac cont pe platforma online Cesiune.ro, existand chiar varianta de plata a anunturilor favorizate prin intermediul sms-urilor sau prin card bancar.

    Echipa Cesiune.ro ofera permanent asistenta celor interesati de etapele care trebuie urmate in momentul incheierii unui contract de cesiune. Totodata, Cesiune.ro se ocupa de promovarea anuntului de predare leasing, precum si de asistenta financiara pentru persoanele fizice sau juridice care doresc sa preia un astfel de contract. In prezent, platforma online Cesiune.ro este specializata in contractele de leasing incheiate pentru toata gama de autovehicule, locuinte, utilaje agricole sau utilaje industriale.

    Echipa Cesiune.ro se ocupa si de pregatirea autoturismelor livrate catre clienti. Astfel, toate autoturismele sunt spalate si pregatite pentru livrare iar, optional, acestea pot beneficia de un pachet complet de ingrijire care consta in polish exterior si curatare profesionala la interior plus un bonus care consta in dezinfectarea instalatiei de climatizare.  

    Vizualizari: 8757