rss

Cea mai mare licitatie internationala de masini rulate din Romania

  1. 31/10/2008
  2. Tags: BCA Romania, British Car Auctions, Dekra
    Vezi toate fotografiile (7)

    Lansata pe piata din Romania in urma cu sase luni, cea mai mare companie de remarketing auto din Europa, British Car Auctions (BCA), a organizat joi cea mai mare licitatie de masini rulate din tara noastra, la care au fost licitate 250 de automobile de toate categoriile.

    Compania BCA, care are o experienta in domeniu de 62 de ani si 14 distinctii de "cea mai buna companie de licitatii", organizase prima licitatie auto pe pamant romanesc la 21 mai, iar doua luni mai tarziu, pe 31 iulie, a prezentat primele masini de provenienta internationala, mai exact de la firma Northgate din Spania.

    Procedura unei astfel de licitatii este foarte simpla. La fiecare 45 de secunde este licitata cate o masina, licitarea se face din 100 in 100 de euro, iar clientul din sala sau cel de pe Internet care vine cu cea mai mare ofera obtine respectivul automobil. In cazul in care nu se atinge pretul cerut de vanzator, masina respectiva este vanduta sub rezerva, adica urmeaza sa fie scoasa ulterior la o noua licitatie.

    Directorul executiv BCA pentru Europa Centrala si de Est, Michael Gareis, a declarat ca pentru 2008, compania britanica doreste sa vanda in Romania 1.000 de masini, urmand ca in 2009 sa dubleze cel putin aceasta cifra.

    Datorita celor peste 1,5 milioane de unitati vandute anual, BCA ofera cea mai mare platforma de comercializare a autovehiculelor second hand, licitatiile fiind destinate exclusiv persoanelor juridice.

    BCA este, totodata, prima companie de licitatii auto care perfecteaza vanzari de masini second hand pe Internet si isi prezinta serviciul de licitatii Live Online.

    In Romania, BCA colaboreaza cu partenerii sai deja consacrati, intre acestia numarandu-se firma germana Dekra, cel mai important evaluator tehnic independent din Europa. Specialistii Dekra veniti la Bucuresti ofera clientilor expertiza tehnica profesionista privind starea tehnica a masinilor, in timp ce de aspectul autoturismelor se ocupa oamenii de la Auto Magic.

    BCA isi desfasoara activitatea in 13 tari europene si detine in prezent 38 de centre de licitatii proprii deschise in Portugalia, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Danemarca, Suedia si, mai nou, in Romania, Polonia si Ungaria.

    Licitatiile BCA Romania au loc in fiecare zi de miercuri, de la ora 11, la centrul BCA din Otopeni (soseaua de Centura).

    Galerie foto aici

     

    Vizualizari: 44544
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »