rss

Ce s-ar putea intampla cu Renault Clio RS. Informatiile au aparut in presa franceza

  1. 16/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault lucreaza la o noua generatie a modelului Clio. Premiera mondiala ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris din perioada 4  - 14 octombrie.

    Lansata pe piata acum mai bine de jumatate de decada, cea de-a patra generatie a subcompactei Renault Clio se apropie cu pasi repezi de finalul carierei sale. O noua reiteratie a modelului care concureaza cu Ford Fiesta, Opel Corsa si Volkswagen Polo ar putea debuta oficial chiar in luna octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

    Oferta initiala va fi completata ulterior cu o varianta de inalta performanta comercializata sub indicativul RS, despre care presa de specialitate din Franta afirma ca ar putea primi in compartimentul motor - in premiera absoluta - o unitate 1.8 turbo. Este vorba de aceeasi motorizare regasita sub capota sportivelor Megane RS si Alpine A110.

    Spre deosebire insa de cele din urma, versiunea de top a subcompactei Renault Clio va fi nevoiti sa se multumeasca cu numai 225 de cai putere. Dezamagitor, ar spune unii, dar deloc rau daca aruncam o privire si asupra meniului propus de concurenta formata din modele precum Ford Fiesta ST, Opel Corsa OPC si Volkswagen Polo GTI.

    Mai multe informatii cu privire la urmatoarea generatiei a sportivei Clio RS sunt disponibile AICI.

    Vizualizari: 1187
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »