rss

Ce piese auto trebuie sa ai in vedere atunci cand iti faci revizia la masina

  1. 24/02/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    https://hyperexcitability.com/daca-bmw-ul-tau-este-important-pentru-tine/

    De regula, masina pe care o detii trebuie verificata si revizuita periodic, astfel incat durata de functionare a acesteia sa fie prelungita si sa previi numeroasele defectiuni pe care le poti intampina in timpul sofatului in oras si, mai ales, pe un drum lung. Cu cat esti mai responsabil in aceasta privinta, cu atat vei avea mai multe sanse ca masina sa functioneze in stare buna, iar piese auto sa fie schimbate mai rar.
    Fiecare sofer responsabil, indiferent de tipul de autoturism detinut, trebuie sa ia in calcul faptul ca dupa fiecare sezon, mai ales cel de iarna, masina nu mai functioneaza cum trebuie si unele piese pot prezenta semne de uzura, care netratate pot duce la neperformanta. Recomandare mecanicilor este vizita periodica la un service autorizat.

    Care este primul lucru pe care il faci inainte de o analiza a pieselor auto

    Atunci cand nu stii ce trebuie sa faci cand iei in calcul o revizie la masina ta, cu siguranta drumul este catre un service auto. Nimeni nu este nascut pentru a fi bun la toate. Sunt unele persoane care sunt mai pricepute la tot ce tine de masina si de piese auto de schimb, si sunt unele persoane care, in afara de a conduce o masina, nu au nicio treaba cu schimbatul unui cauciu sau cu schimbatul uleiului de motor.

    Oricat de multe lucruri ai sti despre masina si despre piesele auto potrivite acesteia, recomandarea mecanicilor este vizita periodica la un service auto autorizat. O analiza amanuntita a starii masinii tale o poate face doar un mecanic specializat si cunoscator. Acesta va fi vigilent si va sti exact care piesa auto trebuie schimbata si care trebuie doar remediata. Cauta un service profesionist si de incredere care sa iti ofere o analiza detaliata a performantei masinii tale.

    In Bucuresti sunt numeroase service-uri auto, care ofera servicii variate pentru diferite tipuri de masina. Autoerebus este un service auto in Bucuresti de incredere care ofera servicii de revizie si intretinere auto, verificare ITP, reparatii si multe altele, la preturi rezonabile si accesibile pentru orice buzunar.

    Ce piese auto trebuie sa schimbi in urma unei revizii auto

    Principalele piese auto pe care le schimbi la masina ta, in urma unei revizii, sunt: uleiul de motor, filtrul de ulei, filtrul de habitaclu, filtrul de aer, anvelopele, bateria auto, bujiile si multe altele.

    Schimbarea uleiului de motor reprezinta una dintre cele mai importante actiuni din cadrul unei revizii. Prin urmare, daca nu stiai, uleiul de motor trebuie schimbat obligatoriu o data pe an sau la fiecare 10.000 km parcursi. Odata cu schimbatul uleiului, trebuie, obligatoriu, sa schimbi si filtru de ulei, pentru a evita degradarea rapida a celui proaspat inlocuit.

    Daca sezonul de primavara sta sa debuteze, nu uita ca si anvelopele trebuie inlocuite. Daca cele de vara sunt uzate si nu mai performeaza foarte bine pe sosea, atunci trebuie sa iei in calcul achizitionarea unor perechi de anvelope noi. Cele mai dificil de gasit pe piata sunt anvelopele off-road. Pentru a evita cautarea acestora prin magazinele din oras, alege solutia cea mai simpla de a comanda de la un magazin online. Premium Anvelope este un magazin online de anvelope care ofera produse la preturi accesibile.

    Alegand sa verifici si sa inlocuiesti periodic piesele auto ale masinii tale, te face un sofer responsabil si precaut cu privire la siguranta in trafic.


    Advertorial!
    Vizualizari: 5477
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »